Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,883

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946
Merhaba, aranıza Antalyadan katılmaktayım. Çekme karavan ve arazi araçlarına olan sevdam ile aranıza katılmaktayım. Uzun zamandır forumun takipçisiyim aranıza katılmak şimdi nasip oldu. Herkese keyifli forumlar dilerim..
 

Etiketler
Merhaba Ben Bozkırkurdu.
Yarım asrı devirdim. Tekne hayalim suya düştü. Karavan hayalimi gerçekleştirmek üzere yola çıktım. Geçen hafta 2006 model Mercedes Sprinter 313 Cdi araç aldım. Şimdilik karşılıklı bakışıyoruz. Bir yıl içinde imal edebilmeyi umuyorum.
Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
 

merhaba
aranıza bodrumdan katılıyoruz. uzun zamandır düşündüğümüz fakat yapamadığımız karavan hayalimizi en sonunda sonuçlandırdık ve bir avrupa karavan siparişini verdik. fakat pandemi sebebiyle karavanın gelişi biraz aksadı. bir aksilik olmaz ise şubat ayında karavanımıza kavuşmuş olacağız. bu aradan geçen zaman zarfında forumda gezindim ve çok faydalı bilgiler ve seviyeli tartışma ortamı olduğunu anladım. yeni bir karavancı olarak bu gerçekten çok güzel ve faydalı bilgileri almak bizi çok mutlu etti. bilmediğimiz o kadar şey var ve burada onları bilen çok güzel insanlar var ve ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar. umarım daha güzel günlerde açık havada dost sohbetlerinde beraberce gülmek eğlenmek ve paylaşmak dileği ile. hepiniz sağlıcakla kalın.
 

Herkese selamlar,

Büyük bir aileye ve bilgi kaynağına , hoşbulduk demek istiyorum. Yaklaşık 10 yıldır trekking, hiking, enduro, mtb ve en sonra 4x4 araçla doğada vakit geçirmeye bayılıyorum. Şuanda ZJ kasa bir jeepim var. Youtube için videolar çekiyorum. Henüz amatör seviyelerdeyim ama sizlerden öğreneceğim rotalar, araçlarla çok daha güzel paylaşımlar yapmayı planlıyorum. Şimdilik bu kadar, herkese saygılar sevgiler... :smiley:

Linki şuraya bırakıyorum, bilmiyorum yasak mıdır değil midir? Yasaksa kaldırırım yeniyim zaten ondan böyle hata yapıyorumdur affola;
 

Herkese merhaba.
2003 Jeep Cherokee 3.7 LTD sahibiyim.
Tecrübeleri paylaşmak üzere, sağlık ve mutluluklar dilerim.
 



Arkadaşlar herkese merhaba aranıza doğa,kamp,karavan, ve motor sevdalısı olarak yeni katıldım:smiley:.Kısmet olursa Şubat ayında Erba 3.75 çekme karavanımı teslim almış olucam.Kocaeli'de yaşıyorum yaş 30 herkese sağlıklı keyifli forumlar diliyorum.
 

Selamlar,
Uzun yıllardır güzel ülkemin ve dünyanın bir çok yerini motosiklet ile gezmiş bir mühendisim. Şu sıralar hafif arazi aracı almak istiyorum ve gezilerimi o araçla sürdürmek niyetindeyim. Bu kadar bilgili insanların bulunduğu bu forumu yıllar önce keşfetmiştim fakat üye olmak bugüne nasipmiş.
 

Ben geldim 😀 Ismim Emre Çolak, uzak yol vardiya zabitiyim yani halk arasındaki tabiriyle gemi kaptanıyım. Karavan, kamp, yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerine ilgiliyim. Lise yıllarımın başından beri hayal ettiğim karavan dünyasına girmeye başlamaktayım. Yaşım forumdaki çoğu kişiden muhtemelen küçük olduğu için mesajlarımda genelde sizlere büyüklerim diye hitap etmenin uygun olacağını düşünmekteyim. 25 yaşındayım, Balıkesir Erdek ve Istanbul Tuzlada ikamet etmekteyim
 

Arkadaşlar, küçüklerim, büyüklerim Herkese Merhabaşlar..
Adım Uğur Yılmaz. Forumu google da gezerken buldum. Hayalimizi gerçekleştirme içinde bir araba yapmaya karar verdim ve bir tane L300 aldım. umarım forumda sizlerle daha da aktif olacağım. Herkese iyi forumlar diliyorum :sunglasses:
 

Merhabalar
Ben Mustafa arazi aracı ve doğa hastayım ve malesef acemiyim 😃 ama bir arazi aracım henüz yok önerilerinizi bekliyorum
 




Herkese selamlar, ben Serhat.

2016'dan beri yılda ortalama 11.000 kilometre bisiklet üzerinde, 750 kilometre koşarak, 20.000 kilometre araçla Anadolu'nun bir çok yerinde, özellikle dağlarında ve yaylalarında yoldayım.

Yol olmayan yerlere bacak gücüyle gidiyoruz tabii fakat kafamızda artık 4x4 bir karavan projesi de belirdi.

Bu güzel siteye, bu konularda (özellikle Sprinter 4x4 ile ilgili) bilgi ararken ancak 2020'nin sonunda denk gelebildim...

Yollarda görüşmek üzere,
İyi forumlar.
 

Merhaba, ozel bir finans kurulusunda calisiyor, acemi bir ofroadci demek isterdim simdilik kirda gezen diyelim,kismetse bu hayali icin arayişlari olan biri
 

Merhabalar Furkan ben.
Mimarım. Doğa, hayatımın büyük bir parçası.
Malatyalı var mı :smiley:
2008-L200 Aldım ilk defa bu türden araç aldım bakalım neler olacak hayatımızda.
soracağım çok soru var sizlere. umarım paylaşımlarımız ile birbirimize destek olabiliriz.
 

Merhabalar herkese..
Ben Samsun'dan Erkan. Son birkaç yıldır çadırla kamp yapıyordum.. 3 tane niva eskittim :smiley:) trofe avcıyım..

Önümüzdeki ay çekme karavana terfi etmek niyetindeyim.. bununla ilgili ayrıca bir başlık açıp ustaların önerisini almak isterim..

Sağlıkla kalın...
 



Merhaba İstanbul beylikdüzü'nden Uğur. 49 yaşındayım. 1 ay önce 2003 model jeep cherokee kj 3.7 limited aldım. Fourxfourofroadgarage.com sahibi Koray kardeşim aracımı tam bir canavara çevirdi. Önümüzde ki hafta aracım bitmiş olacak. Tek sorunumuz orjinalliğini bozmadan bir multimedya takmak istiyoruz. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst