Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan piton Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,596
Daha önce zaten aynı kasaya sahip bir aracınız olmuş. Çekiş sistemi de ikisinde de aynı. Arada sadece donanım farkı var. aralarında ki 2 yıl üretim farkı var. Az çok bizim bilmediğimiz iyileştirme mutlaka yapılmıştır. Black Pearl zamanında benim de ilgilendiğim bir arçatı. Ancak piyasada nadir olduklarından riske girme olasılığı daha yüksek. bildiğim kadarı ile 200 hp black serisi. Tabi fiyat da ona göre yüksek. Mesela 2005 vision serisi makyajlı kasa. Çatı barları kapı altı marşpiyerler 17 inch jant, yuvarlak sis farları gibi fark var. Daha önce kullandığınız için Konfor ve güvenlik konusunda birşey söylememe gerek yok. Sonuç olarak model yüksek bu bile basit ama önemli bir etki..
 

Etiketler

Bu aralar malum siteden baktığım almayı düşündüğüm bir araç 60.000 tl ve üstü fiyatlar temiz gibi duruyor ama alınca neyle karşılaşacağımız bilmiyorum
 





Arkadaslar merhaba, ben de bursada 2.7 dizel wj bakiyorum. Bir adet black pearl serisi arac var 2004 model 300bin kmde araci gorup test ettim, surdugum 3. Arac oldugu icin tabi pek bir tecrubem yok bu araclarla ilgili.
Bu aracta en belirgin hissettim aracin 163 beygir yerine 200 beygir gucunde olmasi. Diger araclara gore cok daha guzel hizlaniyor. Bu tabi ne kadar hosuma gitse de arac 300.000 kmde olunca motorla veya sanziman ile ilgili sıkıntı şansıni arttırabilir diye düşündüm.
Onceki test ettigim araclarda koltuk motorlariyla ilgili sikintilar vardi. Baska bir aracta direksiyon sikintiliydi. Fakat bu aracta benim bulabildigim, fark edebildigim tek sorun arac calistiginda km sayaci 20’den basliyor. Yani yanlis gosteriyordu. Onemli bir sey midir?
Bu araçları test ederken özellikle nereye bakmam, dikkat etmem gerekir? bu araci nereye gostermeliyim? herhangi bir eksper bu aracin varsa sikintilarini farkedebilir mi? Aracin ilan linkini de assagiya ekliyicem. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Araci cok begeniyorum yabanci sitelerden bu forumdan cok arastirdim fakat tecrubenin yerini tutamaz diye dusunuyorum. İyi aksamlar
 

bu araçla ilgili bir çok yazı mevcut, çok fazla bilgi var, eski konu başlıklarından bulabilirsiniz.

bursa da birlik oto var, aracı önce normal bir ekspere gösterin, sonra da asıl eksper için birlik oto ya götürün ve çok iyi baktırın, göze hoş gelmeyen ne varsa da sorun.

300k daki bir araç eğer ki bugüne kadar enjektör ve turbo yenilemesi yapılmadıysa yakın zamanda isteyebilir.
hoş 2,7 lerde eski yıllardaki kötü mazottan dolayı enjektörlerin bu km ye kadar dayanması büyük şans olur bence.

linki ekleyin araca bir bakalım.
 



Merhaba,
WJ 2,7 CRD ile aranıza katılmak istiyorum. Bildiğiniz tavsiye edeceğiniz 2. el varmıdır?
 




2.7 diyi kimisi kötülüyor ,kimisi de seviyor,anlamadim gitdi,kötülüyenler sebebini de yazarsa biz de bilerdik alırsak nelere dikkat ettiyimizi
 

JEEP grandcherokee 2.7 2004 Overland Paket Kullanıcısyım 168.000 km de aracım Uzatmadan Şunu Söylim En Sıkıntılı Motor Çekiş Desen Yok Servisten Çıkmazsınız Söylim :smiley:))
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,432
Mesajlar
1,517,901
Kayıtlı Üye Sayımız
172,078
Kaydolan Son Üyemiz
zaferguloz

SON KONULAR



Geri
Üst