Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,926

Etiketler


IMG 20210604 104251 125

Bu roman da bitti. Güzel bir hikaye, kolay bir dil ve anlatım. Bir deniz kitabı. Okumak hoşuma gitti ama fazla derinlikli bir kitap da değildi. Kitabın bir bölümü karavanda okunmuştur.
 





Haftasonu bir ara verdikten evde yıkandıktan paklandıktan kıyafetleri yıkayıp kurutup ütüledikten ve güzel birkaç gün geçirdikten sonra yine karavanıma geldim. 360 TUNE BOX isimli kanal açık. Filtre kahvemi demlendirdim. Evimden sonra olmayı en sevdiğim yerdeyim.
 

Bu akşam karavanım Pirikamp'tayım sert bir fırtına atlattım. Bütün gecenin böyle olacağından korktum bir ara ama sanıyorum bu fırtına da diğerleri gibi geldi ve geçti. Karavanımdayım, burası benim kendimi en mutlu hissettiğim yerlerden biri. Dolayısıyla iyiyim. Ernest HEMİNGWAY Güneş de Doğar'a başladım. Şimdilik Paris sokaklarında tıngır mıngır geziyoruz bakalım. (Gerçekte ankara'nın bir bozkır köyünde karavanımızın içindeyiz.
İşte böyle arkadaşlar. Biz sevgiyi çoğaltmaya çalışanlar ekibindeniz. Nefreti çoğaltmaya çalışanların yaptığı işler bizi ilgilendirmez. Biz gittiğimiz olduğumuz her yerde saf sevgimiz için olduk. Sevgiyi çoğaltmaya çalışmak daha mantıklı bir yaklaşım arkadaşlar. Bu yaklaşımda olanlar bizler kötü hiçkimseyi tanımıyoruz. Sevgili gençler hayat nefret etmek için çok kısa. Bu yüzden dedikodudan uzak durun. Herkesden sevgi ile bahsedin. Dünya sizin için bir çiçek bahçesi olsun. Bunu yapmanız mümkün. Deneyin.
Şimdi kendime bir kahve alıp Hemingway'in dolaştıracağı yerlerde dolanmaya devam...
 

Karavanımdaki dolap, Kullandığım tencereler bile küçük karavan boyutlarında. Bu nedenle sebze alışverişlerimi 400gr yada 600gr civarlarında alabileceğim süpermarketlerden alıyorum. Haftalık olarak bir süpermarket ziyareti genelde yetmekte. Şu an bulunduğum yerde 220'm var ki bu büyük nimettir. Genelde kamplara gittiğimden 220'min genelde olduğu yerlerde kamp yaparım ama diğer duruma da çok uzak değilim. Örneğin çok sevdiğim bir yer olan Mudanya'da tamamen 220'siz kalmak zorunda kalıyorum. Neyse ki artık tüplü buzdolabım var. Asla sıcak havada artı beş dereceye kadar düşmez ama önemli bir serinlik sağlayabiliyor...
 





Yücel Hocam ,

Sanki karavanı Karagedike çekmek sana iyi geldi gibime geliyor. Seni daha mutlu görüyorum.Canın isteyince ev canın isteyince karavan. Sanki karavan park yeri problemide çözüldü gibi.
 

Yücel Hocam ,

Sanki karavanı Karagedike çekmek sana iyi geldi gibime geliyor. Seni daha mutlu görüyorum.Canın isteyince ev canın isteyince karavan. Sanki karavan park yeri problemide çözüldü gibi.
Teşekkürler,
Evet hayatta evim dışında en sevdiğim yer bu karavanda olmak. Ama daha mutlu olmamın esas nedeni okulun açılması. Okul ve öğrenciler bana iyi geliyor.
Selamlar...
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,445
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst