Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,757

Etiketler
Kendi ekipmanımla yerde yatmak için o kadar para veremem desem de kamp yapmak benim için çok özel yeri olan bir aktivite. Elbette güzel düşünülmüş rahat bir kamp yerinde...
 


Arkadaşlar,

Yıllar yıllar önce verdiğim emekleri bugün gibi barındıran ve geleceğe de birer kayıt olarak kalan özellikle Altıteker maceralarımız... sayfası yeni karavan yapacak dostların ilgisini çekebilir.
Bütün paylaşımlar herkese açık şekilde Gezenbilir'de de sunuldu.
Bunlar karavancılık tarihine düşülmüş minnacık notlar olabilir belki.
Kendi karavanımı yaptım, kendi stilimi yarattım.
Kendi akımımı (Kampçıyız) kurdum ve yönettim.
Bu ülke kampçılığında tam 21 yıl harcadım.
Umarım iyi bir şeyler yapabilmişimdir.
Ben bu kubbede hoş bir SADA bırakabileceğimi sanıyorum.
Umarım öyledir.
 

Kampçıyız Nedir?

Kampçıyız tam olarak 2007'de kurulmuş, Kısa bir süre forum, devamında kampçılıkla ilgili site olarak devam etmiş bir oluşumdur. Temelde Kampçılıkta özgürleşmeyi savunmuştur. 2009-2012 yıllarında İzmir'in çeşitli yerlerinde bir dizi kamplar yapılmış ve Oluşum EGEKAMP olarak yoluna devam etmiştir. 2013 yılında Babamın aniden rahatsızlanmasıyla ben de rahatsızlandım ve bu tarihten sonra aktif olarak kamplar düzenlemeyi bıraktım. Ancak yine de Kampçıyız ekolümü tek başıma yaptığım gezilerle, kamplarla ve motosikletli turlarla devam ettim.


Kampçıyız'ın derdi nedir? (Neyi savunur?)

Yüz liralık çadırı da yüz bin liralık karavanı da olsa herkes temelde kampçılık yapmaktadır. Çadır, karavan, bunlar birer araçtır. Önemli olan bizi buluşturan yapmış olduğumuz kampçılık edimidir. Hepimiz temelde kardeşiz ve eşitiz. İçimizde birinci sınıflık ikinci sınıflık gibi bir hadise olamaz. Biz yeri gelir bir ağacın altına uyku tulumumuzu sereriz ama yeri gelirse bir orman kampında çiçek yetiştiririz yeri gelirse de bir hayalin peşinde şehir şehir, ülke ülke gezeriz. Biz özgürüz ve bizi biz yapan şey araçlarımız değildir. Araçlar zamanla değişir ve gelişir. Önemli olan insan olarak bizim ruhumuz ve özümüzdür. Kampçılık kuralları ve insaniyet kuralları çerçevesinde olmak kaydıyla her görüşe ve fikre açığız. Bizler eşit ve özgür bireyleriz. Yalnız da olsak, birlikte de olsak aynı şeyleri düşündüğümüz ve gönüllerimiz aynı şekilde temiz olduktan sonra biz (fiziken olmasa da) birlikteyiz.


Kampçıyız'a nasıl üye olunur?

Benim gibi düşünüyorsanız. Ve sizce sakıncası yoksa siz kampçıyız ekolüne dahil olabilirsiniz. Bu ekolü desteklediğiniz halde istediğiniz başka görüşlere, sayfalara, guruplara ve benzerlerine de üye olabilirsiniz. Eğer istiyorsanız Facebook'ta resmen devam ettiğimiz EGEKAMP gurubuna katılabilirsiniz. Ama bu şart değil. Biz bir gurup değil ekolüz arkadaşlar. Bizimle olmanız için bizim gibi düşünüyor olmanız yeterli.

Sevgiyle kalın...
 






Arkadaşlar,
Kampçıyım ama karavancıyım da...
Karavanım veya aracım nedeniyle değil,
Gönlümde besleyip büyüttüğüm sevgi nedeniyle...
Bana sadece cesur yüreğim yeter.
Şimdiye kadar çıktığım tüm yollara bu yürekle çıktım.
Son derece de delikanlı bir insanım.
Ortada öyle olmamam için hiçbir sebep yok.
Benim değerimi bilecekler de olacak hayatta bir gün.
Umudum var...
 

20190427 083114

Çok yakında yine yollardayız...
 




İstediğim gibi oluram ve yaşaram kimseye de ne izahate ne bir şey kanıtlamaya mecbur değilim. Ben benim, Ben gibi yaşadım, ben gibi kamp yaptım ve ben gibi özgürce gezdim. Ama her şeyden önemlisi özgürce düşündüm. Düşündüğümü ifade ettim. Başkalarına da düşüncelerini ifade etsinler ve özgür olsunlar diye yol açtım. Çok da iyi yaptım. Bütün bunları ancak benim gibi cesur yürekli birisi yapabilirdi. Son derece iyi bir liderim. Benim eksenim sadece bizi birlikte tutan sevgidir. Bu sevgiye inanıyor ve güveniyorum. Ben son yirmi bir yılda bu tarlaya hep güzel şeyler ektim arkadaşlar...
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,434
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst