Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 320,657

Etiketler
IMG 20210903 095114 048

Karagedik.
 


Arkadaşlar,
Forumda hareketsizlik var. Herkes geziye mi çıktı ne?...
Biz çalışmaya başladık, Herkes gezmeye mi başladı?
Karavancılıkta sonbahar altın mevsim. Malesef biz çalışmak zorundayız.
Sevgiyle...
 




Bir maç seyredeyim dedim onu da #Bizimkızlar kaybettiler. Popoviç'i durduramadık, arka arkaya hatalar yaptık ve sonuçta maç gitti. Sağlık mağlık olsun artık....
 

İstediğim gibi yaşar, dilediğim gibi olurum. Benim arkamdan konuşmak sadece adi ve aşağılık adamlara yakışır. Bu tip adamlarla zaten görüşmek istemiyorum arkadaşlar. Bana arkadaşlık yapacak insanın birazcık omurgası olması lazım. Rüzgarın estiği yönden yalan dolan üfürecek adamlar istemiyorum hayatımda. Delikanlılık benim göstermelik davranışlarımda değil karakterimdedir. Bunu da ancak bilenler bilir, anlayanlar anlar...
 






IMG 20210904 122810 867

Bugün çok eski kampçı arkadaşlarımdan Eyüp Hoca uğradı bana. Eskişehir yolunda fırınpark diye bir yerde çay içtik. İnsan, insan gibi insan olunca özleniyor haliyle...
 

Arkadaşlar,
Benim felsefem insanların özgür ve eşit olduğunu temel alır. Ben farklıyım çünkü param var görüşünde olan tiplerle bizim görüşlerimiz taban tabana zıttır.
Bizim görüşümüze göre insanların eşitliği doğuştan getirdikleri bir özelliktir.
Biz Kampçıyız derken böyle bir özgürlüğü ve eşitliği temel aldık. Ve yaptığımız her işte buna dikkat ettik.
 

Çelebi mini karavan projemi bu düşünceler ışığında geliştirmiştim.
Amaç hızlı bir şekilde kolayca her yere gidebilecek bir karavanı herkesin ulaşabileceği imkanlarla tamamlamaktı. Bu konuda başarılı oldum ve karavanımla İzmir çevresinde bir dizi kamplar da düzenledim.
 

Ancak babamın rahatsızlanması arkasından evliliğimin son bulması ve ortaya çıkan kendi rahatsızlığım sonucu bu karavan ben izin vermediğim halde yerinden çekilip el değiştirdi. İmkanım olmadığı için sahip çıkamadım karavanıma...
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,779
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst