Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,713

Etiketler

Garip'imi de hiç pahasına verdim ve çok özledim. Ama epey bir masraf gerekliydi muayeneden geçebilmesi için. Şimdi araba olarak elimde kalmış olsaydı epey para edecekti. Kısmet bu işler. Uğraşamadım sonuçta. Bindiğim sürede de epey bir masraf yapmıştım ama o da beni çok yerlere götürüp getirmişti. İnşallah gittiği yerde keyfi iyidir Garip'imin...
 

Arkadaşlar,
Öğretmen maaşı kifayet ettiği kadar gezmeye çalışıyorum. İmkanım olmayan konularda da bir şey yapamıyorum malesef. Size çok uzak yerler göstermek isterdim ama malesef olmuyor... Kendim arada sırada karavanımda keyif yapıyorum ama hepsi bu malesef...
 

Arkadaşlar, Gençler...
Asla haram lokma yemedim ve kimseye de yedirmedim. Az ve öz gezdim. Arkadaşlarım oldu. Beni sırtımdan vurdular. Üzüldüm, hasta oldum. Değer miydi? Asla.
Her zaman kendinize güvenin. Niyetinizin saflığından emin olun, kimse size bir şey yapamaz.
Kendi şartlarınızda gezmeniz kadar doğal bir şey yok.
Kimseye iftira etmeyin, Bunu başaracaksınız.
 



Ben kendi zamanımda çok işler başardım.
Pek çok insanı ayrımcılık olmadan, herkesi aynı ateşin etrafında topladım ve güzel paylaşımlar yaptım.
Benim hedefim amacım zaten buydu.
Ben herkesi eşit ve hür olarak ateşin başında gördüm.
Şimdilerde bazı festivallere katılıp,
yine bu isteğimi gerçekleştirebiliyorum.
Bence her şey çok güzel olacak...
 











IMG 20210928 110813 606

Karagedik.
 



Bugün karavanımda kalayım diye gittim ama okuldan sonra okul havası solumaya devam etmek zor geldi. Evime gelesim geldi. Atladım evime geldim. Bu kadar da özgürüm. Ne zaman canım ne isterse o. Bu arada bugün okula iki saat erken gitmiş ve boş saatlerimi karavanımda geçirmiş idim. Yarın yine boş saatlerimi karavanımda geçireceğim inşallah.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst