Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,812
Arkadaşlar,
Daha çok maddi bazı nedenlerle kendi istediğim kadar çok gezemiyorum. Türkiye'de henüz görmediğim yerleri önüme hedef olarak koydum ama o kadar çok yer var ki... Hepsini gezmek yine de mümkün olmayacak. Yine de ben elimden geleni yaptım ve yapıyorum. Tam 21 senedir yollardayım ve hiçbir zamanımı kampsız gezisiz geçirmedim. Şu ana kadar yaptığım herşeyden de çok memnunum. Benim için zenginlik maddi bir varlık değil, yaptığım etkinlikler ve gezilerdir. Ben kendimi bir kampçı gezgin olarak nitelendiriyorum. Arabasında yatmayı seven bir insancıkım. Kimseden ne bir üstünlüğüm var ne de beni aşağılayanlara boyun eğmemi gerektirecek bir durumum. Birçok yeri tekrar gitmeyi istemeyecek kadar gezebildim. Ama sürekli eski gittiğim yerlerden tekrar gitmek istediklerim de oluyor. Bunlar zaten kıt olan kaynakların verimsiz kullanılmasına neden oluyor açıkçası. Yine de ben her şeye rağmen yollardayım. Bu da bir şeydir. Yola çıkabilmek az iş değil. Hele ki bu ülkenin şartlarında... Kimseye bir düşmanlık beslemedim. Birileri benim hakkımda bir şey mi demiş? Boşverin gitsin. Ben öyle yaptım. Bundan memnunum.
 

Etiketler

Arkadaşlar,
İki gece arka arkaya yaptığım kamplarda akü açısından bir problem yaşanmadı. Arabayı yatmadan yaklaşık 30-40 dakika ve gece de dörtte kalkıp bir kez daha 30 40 dakika çalıştırdım. Sabah ilk marşla normal bir şekilde çalıştı. Daha sonra araçla Beypazarından Ankara'ya sürdüm ki herhalde bu sırada baya şarj etmiştir. Aküyü ölçü aletim olmadığı için ölçemiyorum. Yarın yine Karagedik dolaylarında Güçlü ile kamp yapmayı planlıyorum. Umarım Güçlü bana kötü bir şaka yapıp marş basmama gibi bir şey yapmaz. Akü takviye kablosu ve Çakmağa takılan Voltmetre aldım ama bunlar kargoda. Yani yarınki konaklamada yine ölçü aletim yok. Ancak Eberspacherin otomatik kapanmasını 10.8 Volta ayarlamıştım ki şu ana kadar hiç kapanmadı Eber...
Her ihtimale karşı karagedikten yardıma gelebilecek kişi var ise tel nosunu alın
 

Her ihtimale karşı karagedikten yardıma gelebilecek kişi var ise tel nosunu alın
IMG 20211019 080539


Yine Shell'deyiz. Karagedik yakınlarında...
 











Geçmiş olsun hocam.
Önemli bir şey yoktur inşallah.
Teşekkürler.
Arka camı taş atarak kırmışlar ama bantladım. Bugünlük idare edecek duruma geldi. Maddi durumumu ayarlarsam birkaç ay içinde yaptırırım inşallah. Böyle şeyler olabilir diye karavanımı yerli karavan almıştım. İnşallah makul bir maliyetle hallederiz.
 



Geçmişolsun Yücel Hocam ,

Zayıf alan bir öğrenci mi acaba ? Okulda kamera yokmu
Öğrenci olabilir ama zayıf almakla ilgisi yoktur. Bazıları iyi ve güzel gördükleri şeylere düşman oluyor. Taş nerede atıldı pek anlayamadım. Okuldayken camın kırıldığını görmemiştim. Karagedik içinde dolaşırken de atılmış olabilir. Kamera malesef karavanın olduğu bölümde yok. Yapanı bulmak muhtemel olabilir ama bu kırılan camı geri getirmeyecek.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst