Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,741
Her şeyi paraya dönüştürüp sonrada ulaşılamaz hale getirmekte üstümüze yok avrupada bildiğim kadarı ile tüm imkanları veren karavan kampları var belli bir süre kalmana ve tüm ihtiyaçlarını karşılamayı yapıyorlar bizde ise 1 tane böyle bir şey yok karavan arttı istifa eden kan emiciler de çoğaldı bari paramızın karşılığını alabilsek oda çok mümkün değil ÇANAKKALE de ASOS ta ŞAMATA denilen bir yer var koskoca çanakkale ve edremit körfezinde benim gördüğüm en iyi karavan ve çadır hizmetini sağlıyor ama ücrette iyi daha ucuz yerlerde kaldım ancak oralarda da rahatsız olduk bu tarz yerlerin çoğalması belediyelerin ve turizm ile çevre bakanlığının imkanları sağlaması gelecek için iyi olabilir
 

Etiketler
Arkadaşlar,
İstediğim gibi olurum ve de dilediğim gibi yaşarım. Kimse de buna karışamaz..
Bu akşam Meraklı Köfteci Zühtü'nün hikayesini izledim. Rahmetli Kemal Sunal'ı dedem de pek severdi. Televizyonda şaban çıktı diye sevinirlerdi. Dedem gideli çok oldu. Rahmetli.
allah rahmet eylesin hem dedenizi hemde kemal sunal ı diyelim
 














Bir yıl daha bitiyor,
Bu yıl da güzel geziler yaptık,
Biraz kampta, biraz otoparkta, azıcık yollarda...
Olmadı öğretmenevinde, Apartta, motelde...
Çoğu zaman da evde...
Güzel bir yıldı bence yine de...

Bu yıl ilk defa gezdiğim ve çok keyif aldığım yerler oldu.
Akçakoca bunlardan birisiydi.
Düzce çok yeşil ve çok güzel bir il.
Sevgiler...
 

Bu sene fiyatları yüzde yüzden fazla arttıran kamp yerleri nedeniyle kısa otel tatilleri yapmayı tercih ettim. Çok uzaklara da gitmeyince (Malum maddi nedenler) daha çok tatillerimi evde geçirdim desem yeri var.
Allahtan Facebooktan gezenleri takip ederek yüreğimizin yangınını biraz hafifletiyoruz. Bakalım yeni gelecek yıl nasıl olacak? Kampervana dönüşen Güçlü bizi daha nerelere götürebilecek?
 

Malesef mazota zam haberleri peşpeşe gelip duruyor. Bizim de en önemli kalemimiz mazot biliyorsunuz... İnşallah allah sonumuzu hayır etsin. Gelecek sene de bir iki gezi yapabilecek durumumuz olur inşallah bu gidişle...
 




Bir süre daha Karagedik'te çalışmaya karar verdim.
Bakalım hiç değilse bir yazı görelim...
Yazınki atamada belki daha güzel alternatif yerler açılır...
Şimdilik Karagedik!...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst