Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 320,431

Etiketler


Aslında yücel hocam senin için en ideal araba transporter
Çekme karavanı ve Güçlüyü satıp bir transporter alıp orada vossa Hikmet var tavanını pop up yaptırıp,içini klasik dizayn yapsan çok rahat edersin
 

Aslında yücel hocam senin için en ideal araba transporter
Çekme karavanı ve Güçlüyü satıp bir transporter alıp orada vossa Hikmet var tavanını pop up yaptırıp,içini klasik dizayn yapsan çok rahat edersin
Evet. Ancak Güçlü'ye yatırım yaptık artık. Biraz kullanmam lazım ki ettiğim masraflar boşa gitmesin. Ama bundan sonra alırsam bir büyük boy bir şey alacağım.
 




IMG 20211207 093848

Shell'de kahve keyfi...
 






Güçlü'nün 220v fanı Midyat'dan yola çıktığı için bugün gelememiş. Neyse artık. Napalım. Bekleyeceğiz. Acelemiz de yok. Haftasonuna yetişse iyi olacak.

Bu arada fabrikadan yanıt geldi. Resiztansın aşırı ısınmasına karşı tüm sistemi kapatan bir bileşen varmış fanın içerisinde.
 







Ayağını kıran arkadaş bu hafta da raporluymuş. Belki arabamda sürücü koltuğunda yatarak kamp yaparım bu haftasonu. Böylesini hiç yapmamıştım.

Uyku probleminiz varsa hiç tavsiye etmem hocam. Ben defalarca denedim bir türlü uykuya dalıp dinlenemedim. Kişiden kişiye fark eder tabiiki, kamp sandalyesinde oturup kafasını yan tarafa eğip yada aracın arka koltuğunda oturup ön koltuğa kafasını yaslayıp saatlerce uyuyan arkadaşlarımda var:smiley:.
 
Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,746
Kayıtlı Üye Sayımız
172,069
Kaydolan Son Üyemiz
KorayG

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst