Güney Doğu Durakları ve Kampingler

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Saint_Flying Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,024
Ynt: Güney Doğu Durakları ve Kampingler

Evet gerçekten çok faydalı bilgiler,bilgilerinin eksik olduğuna inandığım bir bölge,teşekkürler.
 

Etiketler


Harbiye

Hatay en özel duraklardan bir tanesi gerek tarihi mekanları gerekse mesire yerleri açısından özel bir mekan, benim açımdan bir diğer önemi de hatay mutfağı.
İlk durak Harbiye, cenneten bir yer... Şelaleri ve neredeyse güneşinizi kapatan ağaçları ile süper bir mekan. Bazı mekanlarda masalar su teraslarının içerisine yerleştirilmiş ve ayaklarınız suyun içerisinde güzel pide-tavuk-güzel hatay mezeleri-kebaplar ve rakı eşliğinde süper bir akşam geçirebilirsiniz. Harbiyenin yanında yeni bir otel açılmış Boğaziçi oteli 6 ay önceki aldığım fiyata göre 2 kişi 150 tl. Ayrıca Vedat Milor Hatay'da çekimlerini bu otelin mutfağında yaptı.
www.bogaziciotel.com
0.326.2313131

Harbiye1


Harbiye2


Harbiye3


Harbiye4


Harbiye5
 

Antakya

İlk önce Altınözü yolundan Kaleye çıkarak Antakya'yı kuşbakışı görmek gerek, bölge çok rüzgar aldığı için kaleye çıkarken göreceğiniz tüm ağaçlar rüzgarın asaleti karşısında oba boyun eymişler :smiley: Daha sonra dünyanın ilk mağara kilisesi olan Saint Pierre kilisesini ziyaret etmeniz önerilir. Mezhep ayrılıgından önceki ilk kilise olarak ta kabul edilen kilise "Hristiyan" kelimesinin ilk geçtiği yer olarak ta kabul edilir. Tabi sonrasında meydanda bulunan müze kesinlikle görülmesi gereken bir durak Gaziantep müzesinden sonra en geniş mozaiklerin bulunduğu müzede kıymetli bir lahitte bulunmaktadır.

Daha Detay Bilgi ==> İl Turizm Direktörü Aysun Çelenk 0.326.2149217

Hat01


Hat02


Hat03


Hat04


Hat05
 



Ynt: Güney Doğu Durakları ve Kampingler

Samandağ sınırları içerisinde, dünyanın ilk tüneli olan Titus tünelini ve dünyanın sayılı uzunluktaki (bazı kaynaklara göre Coppa cabana'dan sonra ikinci) Çevlik plajını barındırmaktadır. Tüm bunların yanısıra benim gibi boğazına düşkün birisi için sahildeki Letonya restorantın (Kel sabit'in yeri) önemi farklıdır. önünde bulunan süper plajda gün batımı taze balıklar eşliğinde makul bir fiyata bir ziyafet çekebilirisiniz. Balık fiyatları mevsimlik fark gösterdiği için net rakam vermek yanlış olur ama pazarlık yapmayı unutmayın.
Koordinatlar 36 04 44 N 35 56 51 E

Letonya Restaurant / Pansiyon
0.326.5127561
0.326.5126916

Smn05


Smn06


Smn01


Smn02


Smn03
 


Ynt: Güney Doğu Durakları Ve Kampingler

Gerçekten çok faydalı bir konu olmuş, teşekkürler...
Ben de bir kaç ekleme yapabilirim...
http://pozitifland.blogspot.com.tr/2013/01/halfeti-birecik-sanlurfa.html
 

Ynt: Güney Doğu Durakları Ve Kampingler

Paylaşmak istediğim bir diğer bilgi ise, güzel bir mekan ve kamping. Tam anlamıyla Güneydoğu olmasa da, faydalı olacağını düşünüyorum. Hatay Arsuz'da, tesadüfen keşfettiğim ve gerçekten çok şaşırdım. Bu bölgede böyle güzel bir kamping bulmak, define bulmak gibi birşey :smiley:
Verdiğim linkde daha detaylı bilgiler mevcut... ;)
http://pozitifland.blogspot.com.tr/2014/07/orient-camping-arsuz-iskenderun-hatay.html

IMG 2750
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

BENZER KONULAR

Cevaplar
48
Görüntüleme
17,185


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst