Hyundai Country Karavan Yapımı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetfatihozturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 515
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,088

Etiketler

merhaba, devam eden maceranızı tek tek okudum, devamını da takip edeceğim. sizin biraz titiz olmanız, aracın biraz işinin olması sizi fazladan yormuş. bunlar değerli tecrübeler oldu benim için. takipteyim. kolay gelsin.
 

merhaba, devam eden maceranızı tek tek okudum, devamını da takip edeceğim. sizin biraz titiz olmanız, aracın biraz işinin olması sizi fazladan yormuş. bunlar değerli tecrübeler oldu benim için. takipteyim. kolay gelsin.
Merhaba. Teşekkür ederim dilekleriniz için. Evet biraz titiz davranıyorum ve aracında beni yoracağını biliyordum. Çünkü piyasa da olmayan her araç zorluyor insanı. Misal fitilini bulmak bile iş oluyor… Ama olsun zevkli uğraşlar bunlar..
 

Bugün kapaklarla uğraşıyoruz :smiley: son kat atıldı. Son kat dediğim de artık 3 kat mı oldu 5 kat mı oldu saymadım :smiley:
24B196C8 4325 4B76 9AB4 88030944102A
C3D718A7 F80B 4703 A416 B0D583192EEF
 






Önemli bir bilgi vereyim. Dekoratif bir kapak yapacaksanız kontra dan yapmayın kesinlikle. Mdf can dır. Kapakları mdf yapmadığım için çok pişman oldum ama böyle de uğraşa uğraşa yaptık birşeyler
 








Detaylar uğraştırıyor… Aracın arka köşelerinden inen kabloları kapatmak için su borusu aldım. Ortadan kestim. Plastik astar atıp akrilik boyayla araçta kullandığımız yeşil renge boyadım. Hem kablolar kapanacak. Hemde şık bir detay katmış olucaz bakalım :smiley:
02B8CDDD D195 4CE6 9DB4 AACAA1038E57
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst