Hyundai Country Karavan Yapımı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetfatihozturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 515
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,071

Etiketler

uzun bir aradan sonra merhabalar. Karavanım ufak tefek eksiklikler haricinde bitti :smiley: kaldığım yerden fotoğrafları ekleyeceğim. Dış sistem vs dahil tamamdır. Ama son anda istediğim bazı değişiklikler olduğu için iç fotolarını henüz atmıyorum. Çünkü beyaz İpek lake yaptığım iç tavanı değiştiriyorum şu anda :smiley:

603692B5 C16C 4F23 9C07 4767A5CAB3D9
 






Arkadaşlar tekrar merhaba. Malum Kula Tente Orhan Beler isimli tenteci ile yaşadığım sorundan bahsetmiştim. Ama adam tam bir şerefsiz çıktı. En son avukattan ihtarname çektirecekken çocuğunun üstüne yemin ederek benden geçen cuma gününe kadar süre istedi. Neyse tamam dedik. Cuma tık yok, cumartesi dedi. Sonra pazartesi dedi. Salı veriyorum dedi. Hala bir şey yok. Uzun lafın kısası böyle şahsiyetsiz, karaktersiz insan müsvetteleriyle uğraşılmıyor. Yarın ilk iş avukata vekaleti verip kaldığım yerden devam edicem işlemlere. Ayrıca tüm sosyal mecralarda da ifşa edeceğim bu karaktersizi...
Ekli dosyayı görüntüle 635150Ekli dosyayı görüntüle 635151Ekli dosyayı görüntüle 635152Ekli dosyayı görüntüle 635154

Ekli dosyayı görüntüle 635149

Ekli dosyayı görüntüle 635153
 














Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst