İğneada Sislivadi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Denizalp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,313

Denizalp

Kamp III
Mesajlar
638
Tepkime Puanı
137
Arkadaşlar geçen hafta İğneada'da Longoz Ormanları içerisinde Sislivadi isminde güzel bir kamp-karavan-bungalov işletmesinde kaldık.

Biz taş evde konakladık, çok memnun kaldık. Karavanım yok ama çadırla kamp için de ayrıca geleceğim.

Bilgilerine SisliVadi İğneada · Avcılar Köyü, Çayırlar Mevkii No:101/1, 39500 Avcılar/Demirköy/Kırklareli linkiden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Longoz orman girişinden Sislivadi'ye giden yolu ve tesis içini de araç kamerası ile kaydettim, inceleyebilirsiniz.

Selamlar.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=bgC5-KXzQsY&ab_channel=SanalYolculukT%C3%BCrkiye
 

Etiketler
14 Ocak 2023 tarihinde karavanımızla ilk kampımızı yapmak için Sisli Vadi'ye gittik. Gitmeden önce çok araştırdım, çok fazla video izledim. Ancak beklentilerimin de ötesinde mükemmel bir yer çıktı. Biz iki karavan gittik, daha sonra Edirne'den bizim gibi ilk kamplarını yapan bir aile daha katıldı. Koca alanda 3 karavandık. Hava biraz yağmurlu ve soğuktu ancak muhteşem bir deneyimdi. Köpeklerden çok korkan ve daha bir köpeğe elini sürmemiş olan ben, boyum kadar köpekleri sevmeye doyamadım. Etrafta otlayan inekler, kuzular ortama bambaşka bir hava katıyor. Keşke videolarda gördüğüm kazları da göle getirselerdi. Elektrik ve su için ayrıca bir ücret ödemiyorsunuz. Tuvaletleri çok temiz. Çalışanlar güleryüzlü ve çok ilgili. Karavan kamp alanı dışında tesiste tinyhouse lar da mevcut. Ayrıca tesisin büyükçe de bir cafe si mevcut. Dilerseniz oradan yiyip içebilirsiniz. Orayı kullanmadığım için fiyatlar konusunda bir yorum yapamayacağım. Tesise gelmeden Demirköy'den alışverişinizi yapmanızı öneririm. Demirköy'den sonra tesise kadar başka bir köy yok. Tesise bir orman yolu ile gidiliyor ve tabelasını atlamanız muhtemel, ki biz atladık ve İğneada merkeze kadar gittik sonra geri dönmek zorunda kaldık. Orman yolu biraz bozuk çekme karavanla gidiyorsanız dikkatli gitmenizi öneririm. Yolda kalırsanız tesisi arasanız yardım ediyorlarmış. Özetle tekrar gider miyim..kesinlikle!
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,783
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko


Geri
Üst