İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan utkubilal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 189
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,366

Etiketler
Aleyküm selam,
iGO_Avic.rar var bende kurulumuda şöyle;
rar dan igo klasörünü çıkarıp android cihazının ana hafızasına atıyorsunuz, dosya yöneticisinden igo avic klasörünün içindeki apk yı kuruyorsunuz, bu kadar.
normalde internet kullanmaz uygulama fakat trafik tmc bilgisi açıkolursa trafik durumunu bildirmek için kullanır interneti.
benim kullandığım sürüm bu dur, henz başka bir sürüme geçme ve deneme imkanım olmadı.
BULGARİSTAN.rar
BOSNA HERSEK.rar
MACARİSTAN.rar
MAKEDONYA.rar
SIRBİSTAN.rar
TURKIYE.rar

haritalar elimdeki son sürüm yeni sürüm çıktıysa da henüz uğraşma fırsatım olmadı, takdir edersinizki 10 gb dosyayı klasörlere bölüp upload edip paylaşmak zor iş:smiley:
Not: tüm avrupa haritasını koyamazsınız chazınıza, uygulama ve cihaz kasmaya başlar hiç verim alamazsınız.
lazım olan ülkeleri koyarsınız işiniz bitince silersiniz.
igo Avic.rar linkine tıkladığımda dosy silindi uyarısı veriyor. sorun bende mi?
 






LÜTFEN ACELE YARDIMMMMMMMM BİR AY ÖNCE JUSTİN MARKA CİHAZIMA ZİP Lİ İGO PROĞRAMI SD KARTA YÜKLEMİŞTİM ÇOK KULLANIŞLI BİR PROĞRAMDI FAKAT SİLİNDİ ALLAH RIZASI İÇİN BİRİLERİ YARDIM EDEBİLİRMİ O LİNKİ BULUP YÜKLEYEMEDİM ACİL LAZIM YOLA ÇIKACAM 05467807858 veya muhittinbicen78@hotmail.com
 


Utku Bey: link yeniler misiniz? Lütfen. 3 haritalı igo için haritaları güncelleyerek sunarsanız seviniriz. Araç android cihaz İçin.
 


İGO NAVİGASYON PROĞRAMI VERİLEN LİNKLERİN HİÇBİRİNDEN YÜKLEME YAPILAMIYOR YA ALLAH AŞKINA GERÇEKTEN KONUYA SAHİP İŞİ BİLEN BİRİ LİNK ATIP YÜKLEMEYE YARDIMCI OLABİLİRMİ
 




Utku Bey Merhaba,

Sizden daha önce harita yardımı almıştım, ancak Türkiye ve Yunanistan'a yenilikler oldu. Bunları karşılayacak harita linklerini iletirseniz sevinirim (IGo).

Şimdiden teşekkürler.
 

merhabalar ben full igo primo avrupa haritası arıyorum türkiye dahil bana bir link gonderirmisiniz arabanavigasyonlar için
 

utku bilal merhaba, benim araçta android multimedi siste vardı, igo dosyası nasılsa gitti silindi. klasik igo görünümlü igo arıyorum ama bir türlü bulamadım acaba elinizde var mı? resim koydum bu görünümlu igo arıyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Indir
 




utku bilal merhaba, benim araçta android multimedi siste vardı, igo dosyası nasılsa gitti silindi. klasik igo görünümlü igo arıyorum ama bir türlü bulamadım acaba elinizde var mı? resim koydum bu görünümlu igo arıyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 515763
Sizin aradığınız İGO Primo 2.4
İnternetten indirirseniz kullanabilirsiniz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,441
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst