İstanbul'da Karavan Parkı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,371
Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Ercument Ozbek' Alıntı:
Gungor Bey,cevabiniza cok tesekkurler.Orada bir Audi acentasi vardi,onun yanina bir m.karavan parki yapacagiz demislerdi,sozlerini tuttular,slml.

Ercüment Bey, evet Audi bayinin yanındaki alanı yaptılar. Ben çok sık kullanıyorum. Gayet temiz, bakımlı bir yer oldu. Çalışan arkadaşlar da yardımcı olmak için uğraşıyorlar.
 

Etiketler
Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Gittim gördüm. Resimde kırmızı çerçeveyle işaretlediğim alan. Tabelası yok. Oto yıkamacının içinden geçilerek giriliyor.

Stanbul ehir Rehberi


240720143105 Large


240720143108 Large


240720143109 Large


240720143110 Large
 

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Fotoğrafları eklediğimi sanıyordum ama ekleyememişim. Beni bir dertten kurtarmış oldunuz. Teşekkürler.
 

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Karavanpark hakkında biraz daha detaylı bilgi rica edeceğim.

Koordinatları,
Elektrik, su ve wc kaseti boşaltacak yer var mı?

Günlük ücreti nekadar?

Mümkünse oradaki göevlilerin telefonları.

Alman Karavan Forumda önümüzdeki haftalarda Istanbul´a gidecekler var.

Bilgiler için şimdiden çok teşekkürler.
 

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Huseyin bey Merhaba;

Florya Kamping'in haritadan cikardigim kordinatlari soyle

Enlem: 40°58′29.99″N (40.974996)
Boylam: 28°47′33.73″E (28.792703)
 



Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Melih Bey çok teşekkürler.

Yabancı karavancılar için, daha doğrusu Istanbul´u tanımayanlar için Istanbul´da adresle ve tarifle yer bulmak çok zor. Bu nedenle Kennedy Caddesindeki yeni karavanparkın da koordinatları çok faydalı olur. O tarafa yolu düşen bir arkadaş koordinatları yazabilirse işimizi çok kolaylaştırır. Şimdiden çok teşekkürler.
 

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Yeni acilan Camping mi? Yoksa M.Karavanlar icin gecici kalma yerimi? Her neyse Yapanlara cok tesekkurler.Evvelki gelislerimizde,Ya fener alti veya ileride ki(kapanan) yerlerde kaliyorduk,gurultu patirdi,tam curcuna,fakat bu sizlerin anlattiginiz uzeri biraz kamping'e benziyor.Alakalanip bizleri haberdar eden arkadaslara cok cok tesekkurler.Bu sefer geldigimizde mehakkak bir deneyip alacagiz,herkeze selamlar ve tekrar tesekkurler.
 

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Bu seneki Turkiye ziyaretimizde Istanbul'da Yenikapidaki Fatih Belediyesine ait Yenikapi Spor Tesislerinde bir kac gun kaldik.Sehrin merkezinde olmasi dolayisi ile cok kullanisli bir yer.Elektrik+WC+Camasir makinasi+Cesme v.s. her sey var.Yalniz 60 TL. biraz pahali,fakat yabancilar seve seve veriyorlar.Biz bu M.Karavan kalma yerine gelmeden evvel,isparkin bana e-mail atarak cok meth ettigi Floryadaki yere de gidip baktik,cok zor olmasina ragmen bulduk.O kadar kotu bir yerde ki,isparkin utanmasi lazim,boyle sacma sapan bir yere nasil M.Karavan parki der ve reklam yapar.
Bu M.Karavan parkinin adresi Kenedy Caddesi Katip Kasim Mahallesi no.92 Yenikapi GPS.N1'0'13.795" E28'57'9.909"
Rast gele.
 

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Sevgili arkadaslar,

Nasipse temmuzun ilk haftasi istanbula yola cikacam ve ikinci haftasi istanbulda olurum diye dusunuyorum. sizden ricam bu bolumde fsirin kardesimizin
" İstanbul'da Sarayburnunda bir karavan parkı var. Geçenlerde içinde çok sayıda karavan görünce bir ziyaret edip birkaç fotoğraf çektim. Mekan istanbul'un tarihi dokusunda, Sultanahmet'e çok yakın konumda. İstanbul'a gelecek olanlar için uygun bir yer. Ancak karavan dışında araçların da içeriye girdiğini gördük. İstanbul Belediyesinin otopark işletmecisi olan İspark tarafından işletiliyor. Görevlisiyle konuştum. Karavanlardan günlük 20TL alıyorlarmış. Tuvalet de bulunduğunu ancak duş olmadığını söyledi. Elektrik de yok. Yani karavanların parkettiği bir otopark.
Koordinatları N41.0018 E28.9775
hala faal durumda midir ben burada kalmak istiyorum ve sizden ricam burayla ilgili detayli bilgi ve iletisim bilgisini payasirmisiniz. buraya onceden rezervasyon yaptiracagizmi falan gibi.

saygilar.
 

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Bahsettiginiz Sarayburnu Oyo Parkta 3 sene evvel bir aksam kalmistim.M.Karavanlara ait bir yer degil.Herkez gelip park yapiyor.Deniz kenarinda cay iciyor,muzik dinliyor,gec saatlere kadar curcuna.Ben sizin yerinizde olsam Fenrin altindaki yerde kalirim.30 TL veya Audi yanindaki park yerinde 60 TL.Sarayburnundaki kampa geceleri gec saatlerde bolca tinerciler de geliyormus?Slml.
 



Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Gıgıl'daki son fotoğrafta (19 aralık 2014) 9 tane karavan görülüyor. Halen işletiliyor sanırım ama Ercüment Bey'in dediği gibi sahil kesimine gece otomobiller dizilen bir yer. Tek artısı kapıda bekçisinin olması (idi). Ben de yıllardır uğramadığımdan tam bilemiyorum. :-\
 

Geçen yıl ramazanda İstanbul'daydık. İspark Feshane de kaldık ücret 25TL . Karavan gece de kalacak deyince ortadaki yeşil alana çıkardılar . Haliçe 5 metre denize dayalı olarak bir hafta kaldık . Su problem değildi, çeşmeden taşıdık. Tuvalet Feshanede vardı oraya gidiyorduk, karavanı kullanıyorduk. Tarşhi yarım adada güzel zaman geçirdik tavsiye ederim. Erken saatlerde park boş oluyor akşam yer bulmak çok zor.
 


Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı


Umarım faydalı olur iyi dileklerinize ben teşekkür ederim.. Gece saat 01:00'a kadar Belediye görevlileri duruyor inanın geçen hafta baktım o saatten sonrada orada araçlara çay veren bir şirket var Belediye şirketi uyarmış sabaha kadar çay dağıtan elemanlar karavanlara göz kulak oluyor. Yabancı karavancıların olması sebebiyle de Polis zaten sürekli kontrol altında tutuyor..Ben zorunlu olarak 1 gecelik gittim şimdi abone oldum araç orada kalıyor..sorun yok..[/QUOT
 

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı


Umarım faydalı olur iyi dileklerinize ben teşekkür ederim.. Gece saat 01:00'a kadar Belediye görevlileri duruyor inanın geçen hafta baktım o saatten sonrada orada araçlara çay veren bir şirket var Belediye şirketi uyarmış sabaha kadar çay dağıtan elemanlar karavanlara göz kulak oluyor. Yabancı karavancıların olması sebebiyle de Polis zaten sürekli kontrol altında tutuyor..Ben zorunlu olarak 1 gecelik gittim şimdi abone oldum araç orada kalıyor..sorun yok..

Parking merhaba. Çekmekaravan ile Manisa dan bu karavan kamping e konaklamak için gelmek istiyoruz. Tam konum paylaşabilirmisiniz
 



Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı

Merhaba,
Bu hafta sonu birkez daha bu alanı görmeye gittim. Güvenlik şüphelerim vardı fakat orada kayıt yapan bir polise rastlayınca, sordum gece sorun oluyor mu diye.
Biz bütün gece burdayız hiç merak etmeyin dedi.
Ben bu hafta sonu bir denemek istiyorum İstanbul'un dışında yaşayan biri olarak şehir içinde bir konaklama yeri arıyordum. Bakalım nasıl olacak....
Teşekkürler resimler için,

Günay
Günay merhaba. Sarayburnundaki karavan kamp alanından bahsediyorsun değilmi? Gece ailece konaklayabilirmiyiz?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst