İzmir - Karaburun Kamp Alanı Ve Görülecek Yer Tavsiyesi ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bozo58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,460

Bozo58

Yeni Üye
Mesajlar
14
Tepkime Puanı
3
Yer
Gebze
Web
www.aloeveramagazam.com
Merhabalar,

Bu sene rotamız istanbul - Çanakkale - Balıkesir üzerinden İzmir Karaburun olacak nasip olursa.Kamp alanlarını tercih ediyoruz.Su-elektrik-wc... vb ihtiyaçlarımızı karşılamak için.Tavsiye edebileceğiniz kamp alanları ve karaburunda görülmesi gereken yerler varsa yazarsanız çok sevinirim.Aracımız olduğundan ulaşımda sıkıntı yoktur.

Geçen sene İzmir Dikili ilçesi - Bademli Köyünde kamp yaptık. Çandarlı - Bergama - Dikiliyi gezme fırsatımız oldu. Her sene kısmet oldukça ege bölgesinden aşağıya akdeniz bölgesine doğru kamp şeklinde tatil yapmayı düşünüyoruz.
Sevgi ve Saygılarımızla.
 

Karaburun merkezden yeni limana giderken dolungaz koyu var o koy dada sirinbaba kamp var tavsiye ederim eşsiz bir koy doğa
 

merhaba. izmir karaburun arasındaki sahilde kampingler mevcut. kalite ve fiyat bilgim yok. karaburunda incirli koy mevkisindeki işketmede çadır kuruyorkardı. ortam kumsal lokasyon ve deniz çok güzeldir. telefon için interneti deneyin.
gezi gönlünüzce olsun
 

Merhaba,
Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim.Temmuz ayının başında kısmet olursa izmir-karaburuna doğru yola çıkıcaz. Yol güzergahında ve ilginç yerlerin resim ve videolarını paylaşıcam.En azından bu civarlara gitmeyi düşünenlere de bir faydamız olur.
Gerçi ikinci bir b planımda hazır :smiley:
Şayet İzmir-karaburun da kalamazsak " Gümüldür veya Seferihisar " civarında kamp yapabiliriz.
 

Merhaba bende bu sene Karaburuna geçeceğim, bende çok güncel olmasa da Cam Map Turkey uygulaması var. Yine de tavsiye ederim. Orada da tek gözüken Şirinbaba Camping. Facebook hesapları da var. Bir bakın isterseniz.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst