Jeep Grand Cherokee 1995 5.2 Limited

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasin.ayd?n Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,039
Araç alırken dikkat edeceğin hususlar gezenbilir de epey detaylı bir şekilde yazıyor. yazılanlar dikkat edersen birazda araçtan anlıyorsan kendin bile bakıp anlarsın muhakkak dememe sürüşü yap ve rica et ufak çaplıda olsa araziye çık dene satıcı yanında olsun gitmezse problem vardır. yakıt konusu biraz karmaşık gelebilir. hızınıza aldığınız benzine gaza göre değişir. km de ne yakıyordan ziyade 100km de kaç lt yakıyor diye sorarsanız daha mantıklı olur. Ama kullanmadan kullanmaya çok fark ediyor. uzun yolda gittiğinde yakıt daha fazla götürüyor.
 

Etiketler
Uzun yolda daha az yakması gerekmiyor mu ? Benim ilk Jeep im o yüzden daha aracı tanımıyorum bilmiyorum....kısmet olursa ay sonu gidip alıcam aracı ondan sonra yazarım size düşüncelerimi. Sizde hangi araç var şuan ?
 


bende resimdeki 97 zj 5.2 var gerçi çok değişikliğe uğradı şimdi daha yakışıklı oldu . off-road a çevirdim ben onu vinçinden tavan sepetine ön arka çelik tamponlara kadar her şeyi değişti.
Almanızı tavsiye ederim gerçekten kullanması bir zevk ...
 

Hayırlı olsun. Bende arkadaşımda olan 97 model 5.2 'yi bugün almaya karar verdim. Zaten 3-4 gündür kullanıyordum. Alışkanlık yaptı herhalde :smiley:
 



ufak bir yanlış anlama olmuş kusura bakmayın)) bende aldım 95 model 5.2 prins marka tüp var üstünde yedek anahtarı da var ama daha görmek kısmet olmadı ))) İnşallah bu ay sonu almaya gidicem memlekete dönüşte sizinde vaktiniz olursa Birgün tanışmak isterim bilgi alışverişinde bulunuruz siz bana öğretirsiniz tabi vaktiniz olursa çünkü ben yeniyim daha. Benim amacında ileride sizin gibi yapmak aracı kısmet olursa ... Sonrada gezilere ve camplara gitmek... Siz gidiyormusunuz gezilere ?
 

Hayırlı olsun o zaman size de bir organizasyon yapıp tanışmak lazım bence hepimize uygun olursa süper olur 3 tane 5.2 cherokee arka arkaya gezmek zevkli olur ))
 


Bende İstanbul da yaşıyorum,aracı almaya kısmetse ay sonu gidicem 2 mart'da geri gelicem ondan sonra irtibata geçip Kemerburgaz tarafına gideriz )) çok memnun olurum....yanlız söyliyim benim ilk deneyimim olacak ))
 




ufak bir yanlış anlama olmuş kusura bakmayın)) bende aldım 95 model 5.2 prins marka tüp var üstünde yedek anahtarı da var ama daha görmek kısmet olmadı ))) İnşallah bu ay sonu almaya gidicem memlekete dönüşte sizinde vaktiniz olursa Birgün tanışmak isterim bilgi alışverişinde bulunuruz siz bana öğretirsiniz tabi vaktiniz olursa çünkü ben yeniyim daha. Benim amacında ileride sizin gibi yapmak aracıkısmet olursa ... Sonrada gezilere ve camplara gitmek... Siz gidiyormusunuzgezilere ?
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,745
Kayıtlı Üye Sayımız
172,069
Kaydolan Son Üyemiz
KorayG

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst