Kamp Ve Hafif Off-road İçin Araç

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan histogram Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,080

histogram

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
1
Arkadaşlar herkese merhaba. İlk olarak burda yazılanları okudum araştırdım çok yararlı oldun. Daha önceden 97 Suzuki 1.6 tek kapı ve ondan sonra Defender 90 TDI ve 110 TDI kullanıcısıydım. Defender'ın bendeki yeri kesinlikle tartışılmaz ve kıyaslanılmaz. Problem konusuna gelince, Suzuki'de sanayii nedir bilmezdim Defender'da tanımadığım usta kalmadı :D ama dediğim gibi ne olursa olsun benim için tektir def :D Lakin maddi durumlar artık beni zorladı ve arabayı sattım. Şu an 4 kişinin kampa gidebileceği hafif offroad yapma kapasitesine sahip bir araç arıyorum.
Maksimum bütçe 60 BİN TL
İsteklerimi yaziyim ona göre beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
-Konforlu olmasına gerek yok. Çok traktör hissiyatıda vermesin tabi.
-Manuel vites olsun.
-5 kapı olsun.
-Haftaiçide kullanacağım bir araç olsun. Ama dediğim gibi konfor çok aradığım bir şey değil.
-Mümkünse çok aşırı yakmasın. Ama tabiki çok az yakmasınıda beklemiyorum.
-Parçası kolay bulunsun
-dizel veya benzinli (olursa tüplü olsun) Bu konudaki görüşlerinizide almak isterim.
-Son olarak çok fazla problem çıkarmasın :D Bu çok büyük bir istek biliyorum ama en azından cebimizi yakmasın.

Benim kafamda 2 araç var. Birisi 2011-12 Duster, diğeride 2004-05 Vitara 2.0. 2012 sonrasındaki Dusterlar'da Şanzıman ısınma problemi veriyormuş doğrmudur ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
 



Tüm bu beklentilerinizi karşılayacak tek bir araç var, o da bu yıl 30. yaşını kutlayan Suzuki Grand Vitara...
 

Bendede kamp için yaptırdığım defender var çok seviyorum aracımı ama defender istemediğinize göre nacizane tavsiyem korando sports a bir bakın defenderımı değiştirecek olsam bu aracı alırdım.
 



Kesinlikle aradığın araç Ssangyong Kyron bence. Tüm aradıklarını bulursun. Arıza çıkarmaz güvenilir. 4x4 Hi low seçenekleri de var. Yakıt konusunda da 2 tonluk bir araç için cimri sayılır.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Aynı taleplerle yola çıkıp 2006 model ISUZU D-MAX aldım, otomatik vites olamsı hariç isteklerinizin tamamını fazla fazla karşılıyor. Pick-up'lara da bir şans verip deneyim derim
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,779
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst