Kamp Yeri Seçimi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,447
selamlar.. bayramda karadeniz tarafına kamp için gelmeyi düşünen var mı acaba? Varsa ben de katılmak isterim..
 

Etiketler



ufakdan havalar ısınıyor, genelde mayıs sonrası kamp yapmayı sevenlerdenim

istanbul ve çevresinde yaşayıp hadi kampa gidelim diyen varsa güzergah belirleyip çıkabiliriz
 



Selamlar, cuma günü Bodruma inip,oradan araç kiralayıp 4 gece kamp yapacağız. Biraz araştırınca Bodrum için de VOLO kamp gördüm . Onun dışında alternatif nereyi değerlendirebilirim? Mazı koyu hakkında güzel yazılar var, oraya gitsek WC olan bir yer bulur muyuz? Son sorum :smiley: ya da bu çevrede yeşili denizi cok güzel bir yer varsa neresidir oraya gidelim :smiley: teşekkürler
 

Ynt: Kamp Yeri Seçimi




Arkadaşımızın önerdiği Istranca Bölgesi yeşil anlamında çok güzel bir yer, bende herkese fırsat bulabilirlerse tavsiye ediyorum...


Ancak bir hususta forum kullanıcısı olan arkadaşları ÖNEMLE UYARMAK İSTİYORUM !!!


Uyarı yapmak istediğim husus KAREDENİZ hakkındadır. Malum Karadeniz hakkında herkesin bir takım bilgisi var... Bende daha önce hayatımda Karadeniz'de hiç yüzmemiştim. Geçen yaz ailemin ısrarlarına dayanamayarak üç aile gittik. Gittiğimiz yer Polenezköy üzerinden ŞİLE civarıydı.


Öncelikle kumsalları harika...Buna diyecek lafım yok... Ancak kesinlikle altını çizerek uyarıyorum. Karadeniz bir deniz falan değildir. Tam anlamıyla adam öğüten, aile ocaklarını söndüren bir canavardır. Ben bunu bire bir yaşadım ve ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Genelde bu denize gidenlere dikkatli olun denir. BEN ŞUNU DİYORUM...SAKIN HAA !!! YÜZME BİLİYORSANIZ DAHİ GİRMEYİN ÖLÜRSÜNÜZ... Denizi adeta bir elektirik süpürgesi gibi insanı açığa çekiyor. Kulaçlarınız boşa gidiyor. Üstelik tüm bunlar kumsaldan 5m açıkta gerçekleşiyor. Ben yaşadım kimsenin başına gelmesini istemem, eğer çoluğunuz çocuğunu arkadaşlarıyla gitmek için maraz çıkarırsa, nasihat edip sakın yollamayın, gerekirse onların güvenliği için onları evinizde bir odaya kilitleyin ama göndermeyin....
Şile de ağlayankaya diye bir yer var. Yüzme konusunda fena değilimdir. Öğlen arasında bi yüzüp işe gideyim dedim. Plajımsı küçük bir işletmeydi. Taktım paletimi numaralı yüzme gözlüklerimi, başladım yüzmeye. E pek de açıldım sayılmaz burda biraz durup suyla oynadım sonra dedim döneyim deniz de kimse yok sahildede yok. Ama neyse paletim var :smiley: Normalde tek nefes 10 paletvuruşu ile dönülebilecek mesafe. Yavaş yavaş yüzmeye başladım ama baktım açığa çekiliyorum azcık tırstım. Sağlam bir nefes aldım bastım gaza ahanda mesafe aynı. Dedim burda ölen demekki böyle ölüyor. Durdum düşündüm ama acıklı bi durum. Sahile paralel yüzüp arada oblik yönde sahile yanaşmayı denedim. güç bela başlangıç noktasından baya bir uzakta sahile vardım ama nasıl yorulduğumu anlatamam. Döndüğümde adama bi fırça kaydım ama adamın kafa 500 dü. Dediğimi anladığını sanmıyorum.
Karadeniz (kusura bakmasın) asla girilmemesi gereken bir deniz. Hele kimse yoksa. Belki çift dalga kıranla yüzülebilecek yerler yapılır ama hırçın dalgaları kısa sürede bozar o yapıları. Yüzmeye gitmeyin gidenlere engel olun şakası yok.
 

2008 ilk görev yerim Şile Ağva idi. Nice ocaklar söndü. Karadeniz başka bir yere benzemiyor. Dikkatli olunması gerekiyor.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 






aracınız var ise keşandan çanakkale gelibolu yönünde 11km gittikden sonra gökçetepe tabiat parkı var tavsiye ederim.

denizi harika
 

bu hafta bolu/ mudurdu sülüklü göl de kamp yaptım gerçekden çok güzel tavsiye ederim

37317351 10156311785029003 3324431904035307520 o
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,777
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst