Karantina Günlerinde Dostlardan Haber Almanın Önemi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,192

Yaṣadığım 7332 nüfuslu küҫük yerleṣim yerinde vaka sayısı bugün 73. Yüz bin üzerinden hesaplarsak neredeyse bin kiṣi. Bir kaҫ hafta önce sayı 2 bin civarındaydı. Bir Türk kökenli arkadaṣla bu durumu konuṣurken, biz Türk kökenliler arasındaki yüksek sayıdan bahsetti. Aynı günlerde konuṣtuğum bir Alman arkadaṣ ise burada katolikler bol dedi.:sweatsmile:
 

Karantina günleri bitti,Dünyanın koronaya alıştığı gibi forumda alışmış herhalde bir yıldan çok olmuş kimse bir bir şey yazmamış,ben konuyu hortlatmış olayım.2 sinovac,3 bioentec aşısı oldum ama duyduklarıma göre aşı olanda olmayanda farketmiyor sanki.umarım tüm dostlar sağlıklıdır.
Merhaba Şadan bey, öncelikle teşekkür ediyorum, bizler iyiyiz. Aşı konusunda bir hekim olarak söyleyeceğim şeyler şunlar: öncelikle biz de sizin gibi 2+3=5 doz aşı olduk. Ama hem corona virüsü hem de aşıları hakkında bilgilerimiz sınırlı olduğu için maske,mesafe ve hijyen kurallarına uymak en doğru seçeneğimiz. Bir gün eskisi gibi serbestçe dolaşabilmemiz arzusuyla hoşça kalın :smiley:
 

Merhaba, öncelikle sağlık haberlerini aldığımız dostlarımıza teşekkür ediyorum. İyi olduklarını duymak hepimizi mutlu etti.
Ancak bu mesajı şu an itibarı ile 172 kişi okumuşken 7 kişi tarafından yanıtlanılmış olması da düşündürücü.
Sosyal medyada karavanla ilgili basit bir konuda bile bundan çok daha fazla yanıt alınıyor...
Haşmet Bey ben ve eşim gayet iyiyiz sizlerin de ve formdaki diğer dostlarında iyi olmasına çok sevindim. Kusura bakmayın geç cevap vermemin sebebi yurtdışında olduğumdan. Bu arada kendim 4 aşılı eşimde 2 aşılı olarak önlemini almaya çalıştık. hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim. sevgi ve saygılar.
 

Haşmet Bey ben ve eşim gayet iyiyiz sizlerin de ve formdaki diğer dostlarında iyi olmasına çok sevindim. Kusura bakmayın geç cevap vermemin sebebi yurtdışında olduğumdan. Bu arada kendim 4 aşılı eşimde 2 aşılı olarak önlemini almaya çalıştık. hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim. sevgi ve saygılar.
Size iyi gezmeler diliyorum, kendinize iyi bakın :smiley:
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,429
Mesajlar
1,517,880
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst