Karavan Için Lastik Seçimi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karavanzorro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,098

karavanzorro

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Iveco daily 3.5 ton arka tek teker, 35S15 model, 2014 eski model, panelvan karavan olacak. Hangi lastik uygun? 4 mevsim düşünüyorum. Ön arka aynı mi takayım?
 

Etiketler

Iveco daily 3.5 ton arka tek teker, 35S15 model, 2014 eski model, panelvan karavan olacak. Hangi lastik uygun? 4 mevsim düşünüyorum. Ön arka aynı mi takayım?
arkadan cekıslı varsayarsak arkalar 4 mevsım onler duz desen olsun dıreksıyon daha hafıf olur bırde yuk endekslı olması lagazım eskıden C sınıfıydı sımdı 95T de yuk sınıfı kesınlıkle yuk sınıfı olmalı
 

Karavan gezi tarzınıza göre karar önemli. Kaygan ve yumuşak zeminlerin , toprak yolların ve yerleşimin az olduğu rotalar düşünüyorsanız. Bu özelliklere uygun bir lastik kullanımı önemli. Biz Citroen Jumper aracımız için fazla araç ağırlığı olmayacağı için aracın kitapçığın da tavsiye edilen ölçülerde ürün kullandık. Yaz ve Kış ayrı lastikler var. Alınan ürünün teknik özellikleri çok belirleyici olsada esas önemli olan lastik kullanımımız.
Her 15 günde bir lastik ayarlarını kontrol ederiz. Her lastik değişiminde lastiklerin yerlerini uygun şekilde değiştiririz. Üreticilerin web sayfalarında verilen bilgilere uygun kullanımda lastik ömürleri uzun ve güvenli oluyor.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,446
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst