Karavan İçin Ocak

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 236
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,587

mayıstosböce

An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Mesajlar
4,624
Tepkime Puanı
170
Yer
Adabazar
Arkadaşlar içimizden biri bu ocaktan zahmet olmazda alabilirse çok sevinirim,ben burada bulamadım yazılanlara göre bauhause ,denilen 30 tl civarı imiş bende msr benzin ocağı var ama arabanın arkasında kullanmak biraz riskli gibi gerçi yıllardan beri birşey olmadı ama yinede tedbir.he birde 4-5 tane kartuşda alabilirim kargoyla bana ödemeli gönderebilirsiniz ben de size adapazarı kabağı yada patates yollarım.[attachment=1]

Aaa
 

Etiketler

Ynt: Karavan İçin Ocak

Ahmet bey birisine sordum bilemedi klasik dik tüplülerden gösterdi birinin vitrinine baktım klasik yine tüplüyü göründe vazgeçtim,aslında ben bunun olduğu bir site bulamadım ve daha önce görmediğim bir ocak olduğu içinde bu tarz arayışlarla bulacağımı zannetmedim ,içerden bağran eşime rağmen biraz daha arayayım şimdi bi umut doğdu içime gecenin 1 inde

Evet şimdi hatırladım aygaz kamp ocağı yazıyorum google görsellere basıyorum ilk gelen sayfada yüzde 90 gezenbilir geliyor ondan sonrada hiçbirşey yok bauhause dada praktikerde de internet satışlarında yok..
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

0108613 AYGAZ MİNİ OCAK olarak google de aratırsan karşına çıkar. Aygazın sitesinde var. Aygazazın bayiileri de var aynı sitede. Adapazarındakileri yazayım

Tüplügaz Bayileri :
Hilal Gıda ve Yakacak Maddeleri Pazarlama San.ve Tic.Ltd.Şti
CUMHURİYET MAH. KANARA SOK. NO.14 ADAPAZARI
0264 278 57 17 0264 272 87 01

Şimşek-Acar Likit Petrol Gazları Nakliyat Gıda Madencilik Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic.Ltd.Şti.
Cumhuriyet Mah. Dr.Kamil Sok No.24 Adapazarı
0264 274 65 14 0264 271 16 42

Kod numarasını söyleyerek bayilere siparişini verebilirsin.
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

Ahmet çok teşekkür ederim kendimi bira an şu durumda buldum''ben karavan çok seviyorum nasıl yaparım' diye girer ya yeni arkadaşlar,ilk önce sitede cevabı varmıdır yokmudur bir saniye arşatırılmaz heh şimdi kendimi öyle hisesttim :smiley: bizim adapazarındaki bayi i yazınca şimdi çıkıyorum ,çarşıya sizin verdiğiniz adrese boynu bükük gidiyorum,(giderkende inşallah daha önce uğradığım yerdir diyede dua ediyorum :smiley: )
 



Ynt: Karavan İçin Ocak

Sevgili kardeşim,
Size boynunuzu fazla büktürmeyecek bir yorum yapayım izninizle.
Bu tip tüplü ocaklar gerçekten çok şık ve işlevsel gibi görünüyorsa da siz yine de benzin ocağınızın kıymetini bilin.Tüplü ocaklarla yemek yapmak, makarna pirmek gibi işler için neredeyse bir iki günde bir tüp harcarsınız.Gazın benzine oranla kalorisinin düşük olduğunu dikkate alınız.(Denenmiştir)Ayrıca tüp bitince kalırsınız ama benzin bitmez .
Bu ocak çay kahve vb. küçük ve kısa süreli işler için daha uygun olduğunu bir kenara yazın lütfen.
Bu arada bir arkadaşım ben de gördüğü Coleman benzin ocağından arıyor.Rastlayan olursa haber vermesini rica ederim.
Selamlar,

Rüzgar
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

Bülent bey kusura bakma size yanlış cihazın kodunu vermişim. Sizin aradığınız cihazın kodu AY 600

Üretici firmanın telefonunu da öğrendim.
Ürün Adı : Aygaz BDZ 180 Taşınabilir Ocak (AY 600)

Üretici / Satıcı Firma : Bilgem Lojistik Akaryakıt Nakliyat İnşaat Ltd Şti
Üretici / Satıcı Firma Telefonu: 0324 359 47 02
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

Arkadaslar ilginize tesekkur ederim dayanamadim disardan yaziyorum. Sayin ruzgar benzinli ocagim zaten var ve tam sizin soylediginiz mantikla aliyorum daha dogrusu aldim,hatta giderken termoslarima sicak su koyup oyle gidiyorum .ahmet Bey tam sizin dediginiz yerde buldum hemde,birseyide fark ettim bu ocak buyuklugune yakin bir ocak daha Var ve tuplu yani uzun yol gezileri icin cok uygun.gerci gezenbilirde bunuda piknik tupluye ceviren arkadaslar olmus,sayin ruzgar soguk havalarda o gazli ocaklarda okadar kotu zamanlarim olduki onu istmak icin ates yakmak zorunda kaliyordum
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

taşınabilir ocağı bende alıcam ama koçtaç vs.. hiç birinde yok... aygazın kendi bayiilerinde vardır herhalde... :smiley:
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

Bülent bey, küçük bir kutu içerisinde normal piknik tüpünü düşünmediniz mi? Bagajda piknik tüpü taşımak başta biraz tehlikeli gibi görünse de sonuçta o deorant kutusu inceliğindeki kartuşlardan daha güvenli değil mi?
Ben de bu kamp ocaklarından düşünüyorum ama piknik tüpü ile arasında kararsız kaldım. Yaratabileceği tehlikeler hakkında teknik bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Kendi fikir yürütmeme göre bu konuda oluşabilecek en büyük tehlike yaz sıcağında arabanın içinde oluşabilecek yüksek sıcaklık dereceleri ve olası trafik kazaları. Piknik tüpünün daha dayanıklı olacağını düşünüyorum ama olası bir patlama durumunda da yaratacağı hasar kartuştan çok fazla olur elbette.
 



Ynt: Karavan İçin Ocak

Sevgili Ahmet , Cem,

Sizin için bir model daha buldum. Bundan ucuzu da yok  :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14011.msg282527#new 
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

tum hanımların.
annelerın, anne adaylarının ve anne namzetlerının ,
anneler gununu en ıcten dıleklerımle kutlarım.
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

http://www.akilli.tv/video/82843/kucuk-ocak-yapalim.aspx
Esas ben buldum. Alin size ocak. Tam istediginiz gibi. Ucuz, tehlikesiz ve kucuk. :smiley:
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

Cem bey şimdi foto çekmediğim için gösteremiyorum ama buna çok benziyor ve [attachment=1] ben 2 günlük geziler için planladım uzun düşünürsem kesinlikle piknik tüpünü uygularım,ayrıca bu küçük tüplerin dik olanlarından çok kullandım ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.Benzinli ocak rüzgarın dediği gibi çok yüksek kalorili ve benim için çok sesli (benim benzinkli ocakla yaklaşık 1 aydan fazla bir birlikteliğim olmuştur aralıksız ve hiçbirşekilde sorun çıkarmamıştır ama ocağın markası çok iyi bir marka ve hep o markayı kullandığım için başka örnek veremeyeceğim 15 senedirde bu markayı kullanırım)ben tek ocak kullanacak olsam alacağım şey bu tüplü olmaz bunu belirteyim,benim şartlarıma göre en uygunu bu.
evet sayın bo aygaz bayisinden bugün aldım 35 tl kartuşuda 6,5 tl termosunuz varsa yanınızda sıcak su götürün tüpten ve zamandan kazanırsınız.

Vw bus camping
 

Ynt: Karavan İçin Ocak

sevgili hüseyin abi kanyon alışveriş merkezinde inter sport mağazasında coleman marka ürün var,
resminide yüklüyorum , fiatı 299 ytl,


ahmet eğrikavuk

 SS500
 



Ynt: Karavan İçin Ocak

Bunun tuplusu var bende. 100 liraya almistim. 80e veririm. Hic kullanmadim. Bundan daha islevsel. Kapaninca canta oluyor. Ustunde cay demlerken altinda gril yapabilirsiniz. Hic kullanmadim. Firsat olmadi. Oylece duruyor. Maalesef fotosu yok. Ama gorunce begenilecek turden. Bende oyle duruyor. ILgilenirseniz buyrun alin.

Ayrica colemanin bu fotograftaki ocagina da sahibim. Bunu cok seviyorum. Gaz yagiyla calisiyor. Pompali. Yeni versiyonlari daha iyi olur mu bilmem. Ama bildigim tek sey cok is ve duman yapiyor. Her tarafi kokutuyor. Acikhava icin gecerli. Aklinizda olsun.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst