Tüpünüzü dolum yapacak fazkaca yer bulabilirsiniz. 3ay gibi bir sure'den fazla kalmayacaksanız zaten yeter. Yedek bir min8 tüp tamamlayici olur.Aklıma takılan bir soru var. Karavanda kullandığımız mutfak tüpü bittiğinde aynı başlığa uyumlu tüp bulmak olası mı Rusya'da?
Merhaba yanıt için teşekkürler. Mutfak tüpüne dolum mümkün mü? Orada tüp tedarik edebiliyormuyuz ve başlıkları uyumlu / standart mı?Tüpünüzü dolum yapacak fazkaca yer bulabilirsiniz. 3ay gibi bir sure'den fazla kalmayacaksanız zaten yeter. Yedek bir min8 tüp tamamlayici olur.
Başlıklar farklı, eger vanalı tüplerden kullanıyorsanız dolum yapıyorlar . Ben iki aylık bir geziden dün döndüm, benden önce yola çıkan arkadaslar 3 ay sonunda tüp bitmemisken dolum yaptırdılar. Benimkisi daha yarım dolu.Merhaba yanıt için teşekkürler. Mutfak tüpüne dolum mümkün mü? Orada tüp tedarik edebiliyormuyuz ve başlıkları uyumlu / standart mı?
Merhaba, yolculuğa önceden baslayan 3 karavan ile buluşmak için ,yalnız yolculuga başladım. Rusya sonrası tek olarak devam ettim. Eşimin katılma planı aksadı. Finlandiya, İsvec , Norveç ve Danimarka yağıs problemi olduysa da benim için cok güzel geçti..
Dönüşünüzde hangi güzergahı kullandınız Janberk bey ?
Planladığımızdan erken dönmüşsünüz.
Hoşgeldiniz...Merhaba, yolculuğa önceden baslayan 3 karavan ile buluşmak için ,yalnız yolculuga başladım. Rusya sonrası tek olarak devam ettim. Eşimin katılma planı aksadı. Finlandiya, İsvec , Norveç ve Danimarka yağıs problemi olduysa da benim için cok güzel geçti.
Sonrasında ki güzergah da kesintisiz yagmurlar daha da artınca hızlandım.
Almanya, Çekya, Slovakya,Macaristan , Romanya, Bulgaristan güzergahı ile dönüs yaptım. Birikmiş yapılacak isler sonrasi sayfadan paylasımlar yapacagim.![]()
Sabırsızlıkla bekliyoruz.Merhaba, yolculuğa önceden baslayan 3 karavan ile buluşmak için ,yalnız yolculuga başladım. Rusya sonrası tek olarak devam ettim. Eşimin katılma planı aksadı. Finlandiya, İsvec , Norveç ve Danimarka yağıs problemi olduysa da benim için cok güzel geçti.
Sonrasında ki güzergah da kesintisiz yagmurlar daha da artınca hızlandım.
Almanya, Çekya, Slovakya,Macaristan , Romanya, Bulgaristan güzergahı ile dönüs yaptım. Birikmiş yapılacak isler sonrasi sayfadan paylasımlar yapacagim.![]()