Karavanla Tekrar Yola Çıkmak İçin Ne Kadar Zamanda Toparlanabiliyoruz ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Doğrucu Davut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,842

Karavanımla yola çıkmak için toplanma zamanım.

  • Motokaravanımla yarım saat

    Kullanılan: 3 18.8%
  • Motokaravanımla ~45 dakika

    Kullanılan: 3 18.8%
  • Motokaravanımla bir saat

    Kullanılan: 3 18.8%
  • Motokaravanımla bir saatten fazla

    Kullanılan: 1 6.3%
  • Çekme karavanımla yarım saat

    Kullanılan: 3 18.8%
  • Çekme karavanımla ~45 dakika

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Çekme karavanımla bir saat

    Kullanılan: 3 18.8%
  • Çekme karavanımla bir saatten fazla

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    16
:yum:

Böyle cümlelere forumda "virüs kaptım", "büyük hayalim", "vaz geçilmez aşkım" gibilerine göre, neredeyse hiç ama hiç rastlanmamakta.

Halbuki karavan için bundan başka ayakları yere basan ve sağlıklı bir sevgi ilanı yok !
Gelin buna "tutku" yerine, "keyifli bir evlilik" diyelim Safa bey.. :smiley:
Öyle de denebilir Sayın @Doğrucu Davut :smiley: Zaten hobiler için "insanın kendine sorun yaratma sanatıdır" derler. Bu işe birazda öyle bakıyorum ben. Karavancılıktan önce de bir sürü hobi ile uğraştım hiç biri akıl işi değil :smiley: Ama bu uğraş insanın zihninde müthiş bir rahatlama sağlıyor. Yine bir sürü doğru insanla tanışmanıza vesile oluyor. Çocuğunuz varsa onun kamptaki mutluluğunu gördüğünüzde de kesinlikle buna değer diyorsunuz.

Son kampımızda rakım 1300, gece saat 02.00 , -1 derece havada, ateş başında oturmuş muhabbet ediyoruz arkadaşlarla. muhabbet döndü dolaştı en sonunda bir arkadaş dedi ki "yav akıllı olsak şu an burada ne işimiz var" 😃
 
Son düzenleme:

Etiketler
Öyle de denebilir Sayın @Doğrucu Davut :smiley: Zaten hobiler için "insanın kendine sorun yaratma sanatıdır" derler. Bu işe birazda öyle bakıyorum ben. Karavancılıktan önce de bir sürü hobi ile uğraştım hiç biri akıl işi değil :smiley: Ama bu uğraş insanın zihninde müthiş bir rahatlama sağlıyor. Yine bir sürü doğru insanla tanışmanıza vesile oluyor. Çocuğunuz varsa onun kamptaki mutluluğun gördüğünüzde de kesinlikle buna değer diyorsunuz.

Son kampımızda rakım 1300, gece saat 02.00 , -1 derece havada, ateş başında oturmuş muhabbet ediyoruz arkadaşlarla. muhabbet döndü dolaştı en sonunda bir arkadaş dedi ki "yav akıllı olsak şu an burada ne işimiz var" 😃
Akıllı olmasaydınız o an orada olamazdınız ve o soruyu da soramazdınız.:sunglasses:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,445
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst