Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erol yaralı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,305

Etiketler



Elinize sağlık çok güzel olmuş. Ruhsat evrak vb. Yaptığınız işlemlerden bahsedermisiniz süreç nasıl oldu?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



Erol bey harika olmuş. Ben de Ankara'da ikamet ediyorum ve kendi karavanımı yapmaya niyetlendim. Peki bu iş size ne kadara mal oldu? Fiyat bilgilendirmesi de yapar mısınız acaba?
 



Erol Bey,
Süper bir konu başlığı olmuş. Karavanını kendi yapmak isteyenler için özendirici nitelikte. Şu an ben acaba kendim mi yapsam yoksa araç hariç yapıp teslim eden firmalara mı başvursam ikileminde kaldım. Bu bağlamda kalem kalem maliyetinizi yazmanız bizler için önemli. Umarım fırsat bulur eklersiniz.

Eğer kendim yapacaksam benim de Ankara'da ikamet ediyor olmam büyük şans. Sonuçta yaptığınız işte kendini kanıtlamış ustalara erişmemiz mümkün olacak.

Aracınızla güvenli ve mutlu günler geçirmeniz dileğiyle.
 

@Öndgul bey selamun aleyküm ben ankarada öğretmenim sıfırdan motokaravan yapmayı düşünüyorum yapıyor musunuz hala eğer ücret karşılığı yapıyorsanız firmalardan daha uyguna yapacağınızı düşünerek sizinle iletişime geçmek istiyorum artık yapmıyorsanız da tecrübelerinizden yararlanmak isterim ducato, boxer, iveco gibi panelvan düşünüyorum telefon numaram 05399584887 bana çağrı veya mesaj atarsanız ararım burdan da numaranızı yazmak isterseniz yardımcı olmak isterseniz ararım iyi bayramlar
 



@erol yaralı yardımcı olabilir misiniz motokaravan içi yapım konusunda ducato, boxer, iveco gibi panelvan düşünüyorum telefon numaram 05399584887 bana çağrı veya mesaj atarsanız ararım burdan da numaranızı yazabilirsiniz yardımcı olmak isterseniz iyi bayramlar
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,420
Mesajlar
1,517,729
Kayıtlı Üye Sayımız
172,067
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst