Kişisel Galeri (Turco)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,390

Turco

Ana Kamp
Mesajlar
20
Tepkime Puanı
0
Yer
İSTANBUL
Bozcaada her zaman çok keyifli ama baharı bi başka, çiçeklerin kokusu olmasada renklerini, canlılığını paylaşmak istedim, iyi hafta sonları...

Bozcaada may08 011


Bozcaada may08 023


Bozcaada may08 024


Bozcaada may08 022


Bozcaada may08 022
 

Etiketler
Ynt: Bozcaada'da Bahar ve Çiçekler

bunlar ne kadar canlı fotograflar hatta bence canlı canlı gorsem bu kadar net olurmuydu bılmıyorum ellerine saglık ...
 


Ynt: Bozcaada'da Bahar ve Çiçekler

resimler çok harika birde tarihi yeni olsaydı bayılmıştım.şimdi orası nekadar güzeldir sessiz sakin tam kafa dinlemeye yer arayanlar için
 

Ynt: Bozcaada'da Bahar ve Çiçekler

Bozcaada mı?
Denizi,kumu,güneşi,balığı,şarabı,insanı (tabiki sonradan gelen sonradan gören elini otomobilinin kornasından çekmeyen,tek aracın geçebilecek olduğu genişlikte olan yola evinin önüne otomobilini park eden yaratıklar) sokakları,doğası,koyları,fenerleri,rüzgar santralı,çevresindeki batıkları,eskiden çokca olan fakat AÇGÖZLÜ kişilerin aç midelerini doldurmak için öldürdüğü orfozu,ada da yaşayan tavşanı,tilkisi bunlar güzelde,
Sürmene yapısı çektirmesiyle yıllarboyu Ada ve Odunluk iskelesi arasında 365 gün her hava koşulunda ulaşımı ve ticari emtiayı taşıyan rahmetli YAKAR KAPTANI anmamak olmaz.Ruhu şad olsun.
Arkadaşım fotoğrafların gözel teşekkürler.
 



Ynt: Bozcaada'da Bahar ve Çiçekler

Bozcaada yı genelde yazları ziyaret ettiğimizden elimdeki bahardan kalma bu fotolar vardı ama her bahardal bu güzelliklerin belki yüzlercesini görmek mümkün, gizli ve bakir bir adaydı ancak şimdilerde koca koca arabaların gürültülü motor sesleri ve koca gövdeleriyle daracık taş kaplı kenarlarından renk renk çiçeklerin fışkırdığı sokaklardan geçtiği görmek üzücü ve bir o kadar da düşünürücü gelecek için, keşke bozulmasa... yeni ve keyifli paylaşımlara sevgilerle...
 

Ayvalık'ta Günbatımı ve Cunda

insanı alıp götüren doyumsuz bir Ayvalık günbatımı ve her sokağında ayrı bir tat, ayrı bir keyif ve tarihle Cunda... paylaşmak güzel...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Ayvalk gn batm


Cunda Sahil


Cunda butik


Cunda pazar


Cunda butik2
 


Ynt: Ayvalık'ta Günbatımı ve Cunda

güzel fotoğraflar.
geneli itibari ile fotoğraflar üzerinde tarihleri pek tasvip etmiyorlar fotoğraf üstadları :smiley:
belki zaman ve mekanı hatırlatma babında iyi olabilir..
 





Ynt: Bozcaada'da Bahar ve Çiçekler

çanakkale ve dolaylarının bambaşka bir havası var.. güzel macrolar emeğinize sağlık.. istanbulda olanlara baharda emirganı tavsiye ederim... i.b.b. saolsun lale devrine dönüyor emirgan, değerlendirmek lazım :smiley:
 

Ynt: Ayvalık'ta Günbatımı ve Cunda

cunda cunda cundaaaaaa emekliliğim burda geçmeli derim hep.. güzel fotoğraflarınıza bakarken yine yine yeniden aynı şeyi söyledim... deklanşörünüze sağlık :=)))
 

Ynt: Ayvalık'ta Günbatımı ve Cunda

teşekkürler, sezonu açma vakti gelmiştir, fazla kalabalık olmadan keyfini çıkarmak gerek... şimdiden heyecanlandım bile :smiley: :smiley: :smiley:
 

Ynt: Bozcaada'da Bahar ve Çiçekler

ibb mi sağolsun yoksa vatandaş mı ::smiley: bence çiçekten böcekten önce vatandaşa adam gibi hizmet versinler.elbette yapılanlar güzel ama önce İNSAN derim ben. ;)
 



Ynt: Bozcaada'da Bahar ve Çiçekler

imalı bir cümleydi zaten, ama ifade edemeyebilirim.. yazarak herkes mükemmel ifadeler kullanacak diye birşey yok... özetlicek olursak lale devri ,saolsun, değerlendirmede kinaye vardı :smiley: son olarak size katılıyorum ve gülmekten değil bayaaa bildiğiniz fikren katılıyorum :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,410
Mesajlar
1,517,692
Kayıtlı Üye Sayımız
172,066
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst