Koltuk Yerini Değiştirmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Al_Fa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,696

Al_Fa

Ana Kamp
Selamlar. Panelvan araçta ruhsata işli koltukların yerini değiştirmek muayenede sorun olurmu. Yani muayene esnasında fabrika çıkışı projesinede bakiliyormu.

Etiketler

suleymancirit

Balıkçı, doğa sever, kampçı , kamper karavancı
Selamlar. Panelvan araçta ruhsata işli koltukların yerini değiştirmek muayenede sorun olurmu. Yani muayene esnasında fabrika çıkışı projesinede bakiliyormu.
aynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir dene dediler de , ben cesaret edip yapamadım.

suleymancirit

aynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir dene dediler de , ben cesaret edip yapamadım.

suleymancirit

ironstar

Proje Danışmanı
Yer
ANKARA
Web
www.tiponaybelgesi.com
aynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir dene dediler de , brn cesaret edip yapamadım.
Merhaba,

Sizin aracınız için bu işlem uygun değil maalesef muayeneden döner aracınız.

ironstar

Proje Danışmanı
Yer
ANKARA
Web
www.tiponaybelgesi.com
aynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir dene dediler de , brn cesaret edip yapamadım.
Merhaba
Sizin aracınız için böyle bir tadilat yapmanız uygun değil,

Muayeneden maalesef ağır kusur olarak döner...

Al_Fa

Ana Kamp

ironstar

Proje Danışmanı
Yer
ANKARA
Web
www.tiponaybelgesi.com
5+1 transit. Arka üçlü koltuğu en arkaya almak istiyorum
Şoför yanda bulunan koltuk veya koltuklara müdahale etmediğiniz sürece ve arkada bulunan koltukların emniyet kemerleri ve taban bağlantılarını sağlam yaptığınız sürece 3'lü koltuğun yeri önemli değil sıkıntı yaşamazsınız. Ama tavsiyem orjinalini bozmayın çünkü o koltuk bağlantıları testlerde 2500 - 3500 kg arası çekme kuvveti uygulanarak test edilmektedir.

Al_Fa

Ana Kamp
Şoför yanda bulunan koltuk veya koltuklara müdahale etmediğiniz sürece ve arkada bulunan koltukların emniyet kemerleri ve taban bağlantılarını sağlam yaptığınız sürece 3'lü koltuğun yeri önemli değil sıkıntı yaşamazsınız. Ama tavsiyem orjinalini bozmayın çünkü o koltuk bağlantıları testlerde 2500 - 3500 kg arası çekme kuvveti uygulanarak test edilmektedir.
Teşekkür ederim 👍

Al_Fa

Ana Kamp
Şoför yanda bulunan koltuk veya koltuklara müdahale ğiniz sürece arkada bulunan koltukların emniyet kemerleri ve taresban bağlantılarını sağlam yaptığınız sürece 3'lü koltuğun yeri önemli değil sıkıntı yaşamazsınız. Ama tavsiyem orjinalini bozmayın çünkü o koltuk bağlantıları testlerde 2500 - 3500 kg arası çekme kuvveti uygulanarak test edilmektedir.
Teşekkür ederim 👍
Teşekkür ederim 👍

Al_Fa

Ana Kamp
Resimdeki gibi yapmak isti
IMG_20201222_103517.jpg
yorum. Ama orijinal koltuklarını ortaya alıp kenarlarına oturma gurubu ilave etmek istiyorum.
Teşekkür ederim 👍

ironstar

Proje Danışmanı
Yer
ANKARA
Web
www.tiponaybelgesi.com
5+1 transit. Arka üçlü koltuğu en arkaya almak istiyorum
Resimdeki gibi yapmak isti Ekli dosyayı görüntüle 633759 yorum. Ama orijinal koltuklarını ortaya alıp kenarlarına oturma gurubu ilave etmek istiyorum.
Böyle bir tadilatı yapabilirsiniz. Tanımı mobil ofis oluyor, kabul eder iseniz bu şekilde yardımcı olabilirim projelendirme konusunda...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

BENZER İÇERİKLER

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
102,645
Kayıtlı Üye Sayımız
171,153
Kaydolan Son Üyemiz
Eyüp Yilmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

BENZER İÇERİKLER

ÖNEMLİ UYARILAR
HAYATİ UYARI: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir.

TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.

SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.

Copyright © 1999 - 2022 Gezenbilir
DMCA.com Protection Status