L200 Crawler

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrecevik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,785

emrecevik

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Merhaba,

L200 Crawler model motokaravan gördüm ve almayı düşünüyorum. Kullanım açısından sizlerin tecrübelerine ihtiyaç duydum. Tectübelerinize dayanarak kullanımı konusunda rahat olur mu ? Tavsiye eder misiniz? Bu tarz bir karavanın eksi ve artıları nelerdir. Ağırlıklı olarak 15 günlük yurt dışı tatillerde kullanmayı düşünüyorum.

L200 CRAWLER | Modeller | Mitsubishi Motors

Teşekkürler.
 

Etiketler
Yasal yönden iyi araştırılmalı. Tatil elbette olur. Ama girilecek maliyet ciddi bir maliyet. Araç ruhsatta karavan geçiyorsa bence bir sıkıntı yok. Geçmiyorsa düşündürücü çünkü Tüvtürk'ten tutun yoldaki Polislere kadar aracın ne olarak algılanacağı bir problem yaratabilir.
Bu tip kararlarda önce uygulamaları görmek biraz daha yavaş hareket etmek iyi olabilir.
Selamlar...
 

Arkadaki karavan kısmını zaten türk bir firma üretiyor ve pickup tarzı bir sürü marka ile uyumlu olarak üretiliyor. DMax, Amarok, L200, Ranger vb tüm araçlar için sonradan da yapılabiliyor. Ben zaten sıfır almak yerine 2015 model bir araç alıp monte ettirerek maliyeti düşürmeyi planlıyorum.

tüv muayenesinden sorunsuz geçtiğini ve ruhsatta kapali kasa kamyonet olarak geçmekte olduğu söylenmiş. Arka kasa araç durmadan açılmıyormuş bu nedenle karavan gibi geçmiyormuş. Kasa içerisinden de arabanın ön tarafa ulaşım mevcut değilmiş.

Moto Karavan - CRAWLER

Ben kullanım açısından nasıl olur diye sormak istemiştim. Yoksa daha büyük bir araç mı gerekli. Arabanın ön tarafına ulaşamamk sorun yaratır mı? Ocak vs dışarı tarafta kullanım sorunu olur mu. vs vs. Daha önceden tecrübemiz olmadığı için tam emin olamıyorum.
 
Son düzenleme:

@emrecevik

Şuan sizinde verdiğiniz linkteki gibi Mitsubishi Motor olarak garanti ile satılıyor bu araçları. Sıkıntılı bir husus olsa, zaten marka satmaz.

Bende sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sadece moto karavan gibi değerlendirmelisiniz boyutlarını. Yani Pick-uplar zaten büyük araçlar. Bu kasa ile daha da büyüyorlar ve boyları da artıyor. Karavan dışı şehir içi kullanımda sizi zorlar. Ama karavan dışı ağırlıklı şehir dışı kullanıyorsanız ve yaşam biçiminiz pick up'a uygunsa neden olmasın. Bana göre, Yarın çeki demiri ile yaşam römörkü ya da 750 kg altı bir karavan bağlayıp, 4-5 kişi harika bir kamp yapabilirsiniz.
 







Bu konu derneğimizde konuşuldu. Aracın ruhsatta kamyonet olarak geçtiğini biliyoruz. Bu durumda yasal prosedürlerde sıkıntı yaşanabilir.
Zamanında yanılmıyorsam Saly bu araçların arkasına karavan üretmişti. Sahipleri mağdur oldular yasal sakıncası nedeniyle.
Araçlar oldukça fiyatlı. İyi araştırılması lazım alacak kişiler tarafından.
Selamlar...
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,446
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst