Lc Prado Araçlarımızda Karşılaştığımız Kronik Sorunları Paylaşalım.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan falken Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,731

falken

herdaim..
Mesajlar
57
Tepkime Puanı
19
merhaba arkadaşlar.
malum kronik sorunu olmayan araba yok.
pradolarda karşılaştığımız kronik sorunları ve çözümleri buradan paylaşalım.

not: paylaşırken aracınızın modeli km bilgisi paylaşırsak sevinirim.
 

ilk ben bildiklerimi yazayım :
3,0 dizel 2006 model 360,000KM

AIRBAG LAMBASI: surucu veya yolcu koltuğu altındakı kablo kısa kalıyor. ileri geri çekerken kırılıyor.ufak bir müdahale ile halloluyor.
ÖN KALORİFER SICAK-SOĞUK ÜFLEMESİ: ön sol ve ön sağ sıcak soğuk üfleyebiliyor.ön şöför tarafı sıcak üflerken ön yolcu tarafı soğuk üflüyor.dual fan servosu takılı kalıyor,servo sökülüp temizlenmesi gerekli. veya petek içi tıkanıyor temizlenmesi gerekli.
ARKA KLİMA :Arka klima sıcak üflemez.sadece soğuk üfler.ön klimayı açmadan arka klima çalışmaz.
KÖRÜK PATLAMASI:pradoların arka kısmı körükü sistem. sol arka çamurluk içinde kompresörü var.10 yaşını aşmır birçok pradoda körük patlaması görülüyor.körük değişimi gerekir. ben söküp ironman helezon yay taktım.sorun kökünden çözüldü.
 



merhaba arkadaşlar.
malum kronik sorunu olmayan araba yok.
pradolarda karşılaştığımız kronik sorunları ve çözümleri buradan paylaşalım.

not: paylaşırken aracınızın modeli km bilgisi paylaşırsak sevinirim.
Merhaba
2009 LC 3.0 D aracım var bi problemim war araçla ilgili klima lambası yanıp yanıp sönüyor klima devreden çıkıyor başına gelen var mı bu araçlarda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst