Çok teşekkürler. Artık motokaravan yaşamımın kışına giriyorum ve çok memnunum.Değerlendirmeniz için teşekkürler Hüseyin bey.
Siz bir çekme karavan alın, o yataktan sizin için bir tane yapıp Almanya'ya hediye olarak göndereyim
Sizi de çekme karavancı yapalım
Merdiven konusuna gelince karavan gerçekten güzel ama merdiven ergonomik değil maalesef
Çatıya çıkıyor hissi veriyor fakat böyle bir alan için kesinlikle ideal olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 643094
Hiç bir yerleşim benim için uygun değil. Çok alan kaybı var gibi görünüyor. Bu yalnızca benim görüşüm olduğu için, elbette esasla ilgili bir önemi yok. Ancak dikkatimi çeken nokta, merdivenlerin rıht sayıları eşit değil. Ya tavan yükseklikleri farklı, ya da standart olmayan rıht yükseklikleri var. Ölçüleri bilemediğim için sadece bir tespit yapmakla yetiniyorum.Daha öncesinde söylediğim gibi planlarda eleme yaptıktan sonra, sizlerin de fikirlerini almak istediğimi belirtmiştim.
Onlarca plan içinden seçtiğim 4 planı aşağıda görebilirsiniz.
Benim yerimde siz olsaydınız bu planların hangisini tercih ederdiniz?
Değerlendirmelerinizi genel plan yerleşimi açısından yapabilirseniz çok sevinirim.
Ağırlık dengeleri için ben ayrı bir çalışma yürütüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 643067
Ekli dosyayı görüntüle 643068
Ekli dosyayı görüntüle 643069
Ekli dosyayı görüntüle 643070
İnşallah. Bakalım, kısmet.İç mekana geçtiğimde müsait olursanız size de mutlaka bekliyorum![]()
Davetiniz için teşekkür ederim. Fikrimizi sorduğunuz için yazdım sadece.@dinozor izci İç mekana başladığımda sizi karavanın başında ağırlamak isterim doğrusu.
Siz de Ankara'dasınız ne de olsa. İşler o radde geldiğinde mutlaka bekliyor olacağım![]()