Merhabalar Abİlerİm Fotoğrafçinin Defender Aşki :)

Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Merhabalar ben tugay ercins kocaeli izmitte yaşıyorum fotoğrafçılık yapıyorum defenderlere senelerdir aşığım ve hiçbirzaman alma kararımın arkasında duramadım malüm mesleğim gereği günlük 130 140 km yol yaptığım oluyor fotoğraf çekimlerimde öncelikle sizlerden yardım istediğim konudan başlıyayım abilerim
Kullanım şeklim şu olacak örnek veriyorum gelin-damat ile buluştum fotoğraf çekimine çıktım önce sapanca oradan kandıra ağva kefken yollarında dağ bayır fotoğraf çekimi yapıcam 1 gün içinde yakıt olarak bir otomobile göre arada çok fark olurmu veya müşterimide arkasına bindirip beraber çekim yerlerine taşıyabilirmiyim, duyduklarıma göre aşırı derece içeriye ses alıyormuş ve kullanımı yorucuymuş bu sıkıntıların çözümü varmıdır motor olarak hangisi seçmeliyim ve en önemlisi yolda kalırmıyım ki kalırsam benim için bir facia olur işimi yapamam bu konuda abilerimden yardım istiyorum :smiley:
 

Etiketler
gelinlik giymiş bir gelin ve takım elbiseli bir damat için defenderla yol gitmek konforsuz olabilir. gittiğiniz yollar çok zorlu değil ve aşırı off road yolu değilse daha konforlu bir arazi seçin. hele bir de yazın klima yoksa toprak yollarda pencere açınca içeriye giren toz toprak gelinin hoşuna gitmeyebilir..sonra gelinle damatın arası bozulursa senden bilirler :smiley: :smiley:
 

Yeterli izolasyon ve doğru motor şanzıman seçimi ile ses rahatsız edecek seviyede olmaz bakımlarını yaparsan yolda bırakmaz ana gelin ve damadı arka koltuğa sığdırman zor damat neyse de gelin gerçekten zor arka koltuğu değiştirip geride montaj yaptırırsan olur ve klima taktırman şart bu saydıklarımı yaptığında maliyet kabarır yakıt ortalama bir dizel binek aracın 2 katı civarı yakar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,442
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst