Merhabalar...def Alma Umudu Ile Aranızdayım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emrh_Def Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,311

Emrh_Def

Yeni Üye
Mesajlar
8
Tepkime Puanı
3
Öncelikle kendimi tanıtayım ,

Ben 26 Yaşında İstanbul da yaşayan doğaya ve yeşile hasret biriyim :smiley: Küçüklüğümden beri ilk olarak bisikletimle örnek vereyim hiç bir zaman sıfır bir bisikletim olmadı sürekli kendim hurdadan alıp toplayıp binmişimdir. o zevki bir kere çocukken almış biri olarak biraz büyüdükden sonra yine motor ve tabiki hurda olanı alıp toplama zevkine devam ettim çevremde sürekli aynı eleştiriler oğlum ne uğraşıyorsun o kadar al adam akıllı birşey bin git ama onlara tabiki anlatamıyorum asıl zevki bu toplamak uğraşmak :smiley: Sonra askere gittik ve shortland şöförü olarak landa bağlandım yaklaşık 1 yıldır aktif takipdeyim ve içimde ukte kaldı biraz içimi döktüm sanırım :smiley: Son olarak ne almalıyım şu iyimi bu iyimi gibi sorularla sizi boğmiycam forumu iyicene bir okuyup araştırma ve birazda olsa bilgi sahibi olduğum vakit sorularım başlayacaktır :smiley:

en yakın zamanda DEF'imle birlikte Herkeze keyifli Forumlar Bende artık aranızdayım :cool:
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,420
Mesajlar
1,517,729
Kayıtlı Üye Sayımız
172,067
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst