Nissan X-trail T31 Ön Vinç Uygulama

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aliozturko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,335

aliozturko

Yeni Üye
Mesajlar
8
Tepkime Puanı
9
Yer
İSTANBUL
Merhabalar,
Siteye zamanında X-trail ile ilgili bilgiler almak ve mümkün olduğunca neyi nerede nasıl yapabilir yada yaptırabilirim diye baya bir dolaştım. 2008 model T31 kasa 2.0 dci OV araç sahibiyim. Karavan cekmek herkesin rahat giremediği ama çokta zorlayıcı olmayan noktalar da kamp yapmak için aldım işin özünde ama tabi bazen 1 hafta önce gitmiş olduğumuz yollar bir hafta sonra hiçte hatırladığımız gibi olmaya biliyor. İlk önce lastik çapını değiştirip bir miktar yükselme sağladım. 2cm kadar. biraz yakıt arttı ama olsun. tabi bu değişikliğin ardından bir kaç çamura saplanma ve çiğ düşmüş çimenlik araziden çıkmaya çalışırken bu tarz yerlerde kendimce ön vinç olması gerektiğine karar verdim.
Verdim ama ne yurt içinde ne yurtdışında istediğim gibi bir montajın yapıldığı T31 dizel göremedim. Yapılmış uygulamalar var lakin ön tamponu kesip biçmişler acayip görüntülü bir şeyler çıkmıştı ortaya ama ben Orjinal görüntüsünden ödün vermek istemiyordum. En son Erhan isminde bir arkadaşım senin işini yapsa yapsa Bülent usta yapar dedi. ve İstanbul Bayrampaşa da olan iş yerinde aldım soluğu. Bülent usta elinde metre panjuru söküp, oradan ölçtü buradan ölçü baktı, düşündü ve bu iş olur hemde çok güzel olur dedi. Nitekim 12.000lb lik (yaklaşık 5.400kg) bir vinci tampon içine koymayı başardı. Dediğinden de vaad ettiğinden de iyi bir işçilik ve emek harcadı. sonuç ise aşağıdaki resimler gibi oldu.

Z0ZEGg
6JB6Dk
W7zrXE
RnA6go
P6AY5z
KOQYMv


WhatsApp Image 2018 03 15 at 200539


WhatsApp Image 2018 03 15 at 2006131


WhatsApp Image 2018 03 15 at 200613


WhatsApp Image 2018 03 20 at 1911431


WhatsApp Image 2018 03 20 at 1911432


WhatsApp Image 2018 03 20 at 1911433
 




kaça mal oldu size ? bende düşünüyorum da sizin usta işçilik çok iyi gözüküyor
Her şey dahil 2700tl gibi bir rakam ödedim. daha ucuza yapacak yerler var ama taktıkları vinç için garanti vermiyorlar ayrıca onlara kalırsa ön tampon yukarıdan kesilecek ve vincin büyük bölümü dışarıda kalacaktı. BK off-road dekor diye bir firması var. Yeni işyeri faliyete gecene kadar sokak arasında iş yapıyor ama ben yaptığı işten oldukça mutluyum.
 



Bülent ustanın iletişim bilgilerini yazabilir misiniz? Hayırlı olsun , çok temiz çalışmış
 




Ali bey,
2011 de makyajlı kasa t 31 ler var. bunlar ile makyajsız t 31 aynı mı ?
dizel otomatik modeldeki otomatik şanzıman cvt mi tork konvertörlü mü ?
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst