Nortonla:) Istanbul Rize Gezisi...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhatalptekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,592

serhatalptekin

Ana Kamp
Mesajlar
21
Tepkime Puanı
14
Herkese selam 12.09.2016 - 22.09.2016 tarihlerinde istanbuldan saygıdeğer köpeğim norton ve ben gezi planı için rotamızı belirledik . Rizeye gittiğimiz gün dinlenmek için Sırt yayla ( tobamzga) yaylasında çadırda bir dinlenme keyfi yapıp rize civarında genelde köylerde gezintiler yapacağız yol boyunca yaşacağım tüm anıları yola çıktıktan sonra paylaşacağım belki bu güzegahlara gitmek isteyen merak eden olur. gideceğim yaylayı anlatan arkadaşım Geçen yıl ağustos ayında kartopu oynadıklarını söyledi bakalım görücez:smiley:

YOL ARKADAŞIM NORTON
12987106 10154069925753879 7107704654148184124 n
 

Etiketler



Ve ben hiçbir okulu okumadım neye saygı duyacağımızı nelerin saygılı oldugu konusunda hiçbir fikrim yok maalesef bu zamana kadar 15 yıldır saygıyı böyle bildim adedersiniz sizede rahatsızlık verdim
 



Bir Köpeğin insanlardan daha saygıdeğer fikrinizi lütfen kendinize saklayın çünkü genelleme yaptığınız insanların içinde bende varım ve bir köpekten daha aşağıda tanımlanmam hiç te hoş olmayan bir durum.
Sizin köpeğiniz üstün vasıflı olabilir ama durup dururken insanlarla kıyaslayıp insanları daha aşağıda göstermen bir gerekçesi yok.
 

Bir Köpeğin insanlardan daha saygıdeğer fikrinizi lütfen kendinize saklayın çünkü genelleme yaptığınız insanların içinde bende varım ve bir köpekten daha aşağıda tanımlanmam hiç te hoş olmayan bir durum.
Sizin köpeğiniz üstün vasıflı olabilir ama durup dururken insanlarla kıyaslayıp insanları daha aşağıda göstermen bir gerekçesi yok.
İyimisin abicin sen garezin mi var saygı konusunda kafanmı güzel
 

Saygıdeğer. Lafı her canlıya kullanılabilen bir terimdir saygı duymak önünde eahat hazırılda durmak değildir biraz bilgi lütfen ondan sonra saygıdan lonuşuyorsunuz darlanmışsınız akşam akşam maksat yorum yazmak
 


:smiley: öğrenince geliriz ozaman şimdi başka konulara gözat çünkü sana saygı duymuyorum aynı ortamda yazışmayalım tamammı saygıııdeğer(mi?) abicim.
 



Nereye göz atacağıma ben karar veririm.Asıl siz unutmayın ki burası bir FORUM ortamıdır.Yazılanları hepimiz okuruz kimseyi hayvanlardan aşagıda gösterip kıracak yazı yazmamalısınız yazarsanız bu seferde sizin beğenmediğiniz yorumlar yazılır,katlanmanız gerekir.
Sizin saygınız kendinize kalsın,köpeğinize gösterirken ihtiyacınız olur.
 

Ya sizin acaba bu konuda garezinizmi var ALLAH aşkına hiçmi bu uslupta yazılan yazılardan anlamıyorsunuz insanları neden aşağılayım ben gergedanmıyım filmiyim kedimiyim insanım kardeşim bende annem babamda insan saygıdeğer diyemezmiyim evet saygı değer saçma sapan yazı yazarak kafamın tasını attırma klavyeden böyle darlanıp darlanıp millete salça olma şimdi bak işine adım belli soyadım bellli yazılarımı okumayıver. Her cümleye bu kadar takıyorsan elinde anamıza bacımıza bayrağımıza küfr edenlerin karşısına dikil başka hakları sözleri savunmaya bak. Evet benim dışarı terkedilmiş bir şerefsiz sürücünün çarpması sonucu terkedilmiş sakat bir köpeğim oldu dışarda yardım bekliyordu gözleri dolu dolu.... şimdi çarpan adama ne demeli hangisi insan hangisi hayvan bu tür konularda damarıma basma emin olki bu konuda çok titiz çok kullanıcı var bu forumda.
 


Hayvanlara saygı duymayan kesim varya hani siz ondansınız ki çekemiyorsunuz bense saygı duyan kesimdeyim bukadar basit
 

Kafanın tasından ba ne ne demem gerekiyor,sen neden durup duruken bir köğeğin insandan üstün olduğu anlamına gelen şeyler yazıyorsun; benim kafamın tasının atmasına izin yok mu bu yazını okuyunca?
Dünyadaki bütün her şeye gerektiği kadar ilgi göstermek değer vermek elbette güzel bir şeydir,insanlığada yakışır ama bunun adı SAYGI değildir. Hiç bir köpeğede sizin iddianız olan sayg ıduymaktan dolayı SAYIN KÖPEK denmez.
 



sayın köpek demedik saygıdeğer evet saygıyı haketmesi gerekiyor insanların tamamı anlamaz inasan kafanı aç biraz
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst