Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayguero Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,605

ayguero

Yeni Üye
Mesajlar
13
Tepkime Puanı
1
Öncelikle herkese iyi tatiller.Üniversite öğrencisiyim ve uzun zamandır düşündüğüm kamp fikirlerimi bu yaz uygulayacağım gibi. hizlial.com dan Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır http://www.hizlial.com/olimpia-avance-4-kisilik-cadir/10372311 aldım.
Kullanış olarak ideal geldi bana.Daha kullanma fırsatım olmadı. eylül gibi akyaka yada datça kampı planlıyorum.
Çadırı kullanmış olanlar veya hakkında fikri olanlar yazabilirlerse sevinirim.Doğru bir çadır seçmiş miyim? başlangıç için ideal mi? Artı ve eksi yönleri neler yazarsanız sevinirim.Hayırlı günler dilerim...
 

Etiketler

Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

Kesinlikle çok kullanışlı bor çadır.İlk deneyimin olmasına rağmen memnun kaldim.rahati seven biriyseniz 2 kişi en fazla3 kkişi kalmanizi tavsiye ederim. Eksileri olarak iç tentenin tavan bölümünde havalandirmasi yok havalandırma için kapiyi kullanmanız gerekiyor ve iyi yani kapida ayrıca sineklik var.diğer eksi yanı bazı çadırlarda cadirin yer ile temasi için ayrıca bir mmalzemesi oluyor bu cadirda yok ama kendinizde temin edebilirsiniz.Ben gerek duymadim bi rahatsozlugida olmadi
Fiyatina göre çok uygun ve kaliteli bir cadir.Cadir fotoğraf laflar inizamanim oolduğunda konuya ekleyecegim.
 

Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim.beni en cok korkutan cadirda nemlenme olmasi ben zaten 2 kisilik dusunuyorum tek yatacagim icinde
 

Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

Anlıyorum size tavsiyem alacağınız çadırın hava sirkülasyonu açısından çift tenteli olmasına dikkat edin çift tente nem oluşumunu önler ve arabanız yoksa yanınızda götüreceğiniz eşyalarınızı ve cantanızı koyacağınız alanıda hesaba katın.
 



Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

Bunlarda cift katli oyle degil mi kusura bakmayin soruyorum ama cok yeniyim pek bilgim yok
 

Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

Estağfurullah merak ettiklerini sorabilirsiniz. Evet bu çadırlar çift tentelidir.
 

Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

3 mevsimlik bir çadır işinizi rahatlıkla görebilir. Tek kalacaksanız 2 kişilik almanızı tavsiye ederim. Daha büyük çadırlar ısınma problem çıkarabilir. Uyku tulumunun altına mat almayı unutmayın yoksa sağlık problemlerine varacak sıkıntılar çıkarabilir.
 

Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

Arkadaşa katılıyorum birde bu çadır zorlu kış şartlarına uygun değildir kullanacaksanız bile matınızı ve uyku tulumunu iyi seçin.
 

Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

olimpia avance 4 , o fiyata alınabilecek en iyi çadırdır. Yoğun sağanak yağış ve 1200 metre rakımda sert rüzgarda kullandım.Hiç bir olumsuzluk yaşamadım.
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,424
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst