Photoworld Ile Nallıhan / Beypazarı Fotoğraf Turu 9 Temmuz Pazar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhyhunter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,275

serhyhunter

Kamp I
Mesajlar
137
Tepkime Puanı
3
PhotoWorld ile Nallıhan / Beypazarı Fotoğraf Turu

SON 4 Kişi, Kesin Kayıt Yarın Öğlene Kadar

9 Temmuz Pazar

Fiyat: 150 TL

Tarihi dokusu, kültürel zenginliği, 80 katlı baklavası ve enfes yaprak sarmalarıyla ünlü Beypazarı'na gidiyoruz. Siz de bize katılmak ister misiniz?
9 Temmuz Pazar gece yarısı saat 01:00'da Kadıköy'den hareketle yolculuğumuza başlıyoruz. Yaklaşık 4 saat süren bir yolculuktan sonra Nallıhan Kuş Cenneti'ne varıyoruz. Nallıhan Kuş Cenneti, benzersiz doğası, toprak renkleri ve kuş çeşitliliği ile seyrine doyum olmayan mazaralarla bizleri karşılıyor olacak. Sabahın erken ışıklarını fotoğraflayıp alanda çekimlerimizi gerçekleştirdikten sonra Beypazarı'na doğru hareket ediyoruz.
30 dakikalık bir yolculuk sonrası şirin Anadolu kenti Beypazarı'na varıyoruz. Beypazarı Taş Mektep'te serpme yöresel kahvaltımızı aldıktan sonra gezimize başlıyoruz.
Beypazarı'nın bozulmamış tarihi ve kültürel dokusundan örnekleri, yöresel kıyafetli kadınları ve Osmanlı mimarisinin eşsiz örneklerini sergileyen konaklarını fotoğraf karelerimize yansıtmak için Kurşunlu ve İncirli Camileri, Suluhan, Kent Müzesi, Gümüşçüler Çarşısı ve Alaaddin Sokak'taki tarihi konakları keşfe çıkıyoruz.
Beypazarı çarşısında yöreye özgü eşyalardan ve yiyeceklerden satın alabilmeniz için serbest zaman verip saat 18:00'da dönüş yoluna geçiyoruz.
İstanbul'a varışımız 23:00 civarında olacak.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler
* Lüks araçlar ile gidiş dönüş ulaşım
* Çevre Gezileri
* Beypazarı Taş Mektep'te Serpme Sabah Kahvaltısı
* Fotoğraf Danışmanlığı
* BZC Tur Güvencesi
*Tursab Zorunlu Seyahat Sigortası

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler
* Öğle Yemeği
* Tüm özel harcamalar
* Müze ve ören yeri girişleri

Hareket Saati ve Yeri:
01:00 (Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Önü)

Önemli Not: Turumuzun kontenjanı 15 kişidir.

Detaylı Bilgi ve Kayıt için:

Serhat Yılmaz
PhotoWorld Fotoğraf Merkezi
0532 540 55 75
0216 346 23 00
www.photoworldfotografmerkezi.com
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst