Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 336,721
Yücel Hocam maxi için bu çin malı webastolarda 2KW küçük olabilir 5-8 KW alayım diye düşünüyorum. 5-8 arasında kararsız kaldım.Tecrübe bu konuda ne der ?
 


Güzel bir webasto yada eberpacher taktırın, bu işin oluru budur. Üç beş kuruş fazla ödersiniz ama ona göre gerektiğinde hem servisini hem de kalitesiyle güvenliğini yanınızda bulursunuz. Bana kalırsa ben çin işi vebasto karavanda bedava gelse kullanmam bu benim görüşüm.
 


Ben çin malı webastoların tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bence canınızı ona emanet etmeyin.

Hocam Çin malı on, on beş sene öncesi için kötü bir izlenim bıraktı. hatta bir ara Çin üretimi malların çöplüğü durumuna düştük. Bizim ithalatçıların daha çok kazanma hırs yüzünden. Şu anda ev ve ticari işletmelerde kullanılan ürünlerin bir çoğu Çin malı. Daha ucuzunu ve daha kalitelisini yapamadığımız için, Çin malı üretimleri kullanmaya devam edeceğiz.
 



Ne bir servisi ne garantisi olan bir mal. Siz buna hayatınızı emanet etmekten bahsediyorsunuz. Ne için altı üstü bir kere vereceğiniz binbeşyüz lira fark için. Kusura bakmayın benim aklıma yatmıyor. Ben hayatımı bu alete emanet edip karavanda uyuyorum. Çin işi kullanan kullansın bana bedava gelse söker atarım.
 

Ne bir servisi ne garantisi olan bir mal. Siz buna hayatınızı emanet etmekten bahsediyorsunuz. Ne için altı üstü bir kere vereceğiniz binbeşyüz lira fark için. Kusura bakmayın benim aklıma yatmıyor. Ben hayatımı bu alete emanet edip karavanda uyuyorum. Çin işi kullanan kullansın bana bedava gelse söker atarım.

Ya yanlış anlaşıldım yada yanlış anlattım hocam. Her ülkenin kalite standartları vardır bizde de TSE dir, sizi koruyan budur dünyadaki en kaliteli ürün bile, bir ülkeye satış ve rekabet yapabilmek için bazı kriterlerinden ödün verir. Emin olun ki yerli markaların avrupa ülkelerine sattığı ürenle burada sattığı ürün arasındaki farkları çok gördüm.
 

yucel hocam su an yoresel olmayan uretimin tamamina yakini ya cinde yapiliyor ya da cin de uretilen parcalarla yapiliyor. emin olun webastoda da bir dunya cin uretimi parca vardir. cin mallarina guvensizliginiz varsa cep telefonu ve bilgisayardan baslayarak bir cok esyanizi baslayarak atmaniz gerekir.
mesele cin mali degil ulkemize cop getiren ithalatcilarimiz.
 

Cep telefonu ve bilgisayar vebasto ile aynı şey değil. Cep telefonu öldürmez. Vebasto öldürür. Herkesin kendi düşüncesi tartışacak bir şey yok. Beni öldürseniz o şeyi karavanıma sokamazsınız.
 






Dün bir az daha araştırdıktan sonra linkteki ürünü sipariş verdim. Sipariş vermemdeki etmen çok insanın bu ürünleri satın alması oldu.En ufak bir olumsuzluk görürsem hurdacıya veririm.
teslimat süresi ne kadar dikkat ettiniz mi? en yakın olanı 40 gün civarı gözüküyor. çin den seçtiyseniz 2 agustos teslim diyor.
 

Çin'de aynı ürünün çok kalitelisi de var, çok kalitesizi de .Hayati risk taşıyan ürünleri ben olsam kendim getirmem. Ne geleceği belli değil çünkü. Belki webasto da orada yaptırıyordur ama kendi yaptırıyordur en kalitelisinden.
Biliyorsunuz marka oyuncaklar var, Barbie bebek gibi. Hepsi Çin'de yapılıyor. Ama aynı markaların Almanya'da satılan ürünü , burada satılandan daha pahalı ama çok daha kaliteli. Adamlar her pazara, her fiyata ürün yapıyor.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,410
Mesajlar
1,517,694
Kayıtlı Üye Sayımız
172,066
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst