Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,092
Yeni bir kitaba başlıyoruz bu gece efendim, Ece Temelkuran hanımefendiyle hasbihal edeceğiz önümüzdeki günlerde. Kitabının adı Devir- Dilsiz Kuğular Zamanı. İlk defa Temelkuran okuyacağız. Umarım güzeldir.
 


Arkadaşlar,
Karavanımda pek çok şey var.
Ben güzel güzel yemeğimi pişiremeyeceksem,
Çayımı demleyip içemeyeceksem o seçenek bana tam keyif vermez.
Gördüğümden yaşadığımdan geri adım atamam.
Ben çekme karavanın hacimliliğini,
rahatlığını yaşadım.
Bu karavan zevkini transporter tarzı araca
sığdıramam.
Bu yüzden ya büyük bir alkovenli karavan lazım bana,
Ya da İVECO midibüsler gibi hacimli araçlardan yapılma karavanlar.
Campervanların da içi daracık bana gelmez.
Ruhum bunalır onun içerisinde.
Zaten kiloluyum,
duşakabinle mutfak arasında bir yerde
sıkışır kalırım artık. Olmaz.
En güzeli yine çekme karavanım şimdilik.
 





Bugün Demetevler'e alış-verişe gittim. Oradaki Kasap, Manav gibi ayrı ayrı dükkanlardan alış-verişimi yaptım. Çekçekli pazar arabamı doldurdum çok şükür. Ama günden güne de pahalıya doluyor bu pazar arabası o da bir gerçek.
 



Bir gün insanların okumak isteyecekleri güzel şeyler yazmak istiyorum. Bunun yolunun mümkün olduğu kadar çok ve kaliteli okumaktan geçtiğini düşünüyorum. Sadece okumak da yetmeyebilir ama önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Kitaplarla haşır neşir olmak, edebiyatın içinde olmak beni mutlu eder. Bana göre her kitap yeni ufuklara çıkılmış bir yolculuktur.
 






Nd9GcQVQU3kzWVwvVKBCNC7TfP8hiJO8P8ckJSP4AusqpCAU
İnsanlığın elinden çıkmış en büyük felaketin dizisini izliyorum. Önceden de bir izlemiştim ama dördüncü bölüme kadar şimdi dörtten sonrasını izliyorum. Çok güzel bir dizi.
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst