Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 335,279


Uzun zamandır çok sevdiğim karavanımdan ayrı düştüm. Ekim'de uzunca bir gezi düşünüyorum. KM olarak yakınlara olacak bu gezi ama kampdışı konaklamalarla zaman olarak genişleteceğim gezimi.
Ben karavanıyla özgür gezen özgür bir insanım. Kimseye hiçbir şey borçlanmadım. Her zaman kampımı güzelce yaptım. Şimdi artık yalnız gezme vakitlerim. Ama ben yalnız olmadığımı Dünya'da pek çok ben gibi gezgin olduğunu biliyorum. Ben gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar kadar yalnızım ama bundan hiçbir şikayetim yok. Özgür insanlar bazen yalnız olurlar. Bu garipsenecek bir durum değildir.
 

Bugün babaannemin bana yaptığı ve çok sevdiğim bir yemek olan Tencerede Bulgurlu Tavuk yemeğini yapasım geldi. Evimin mutfağında bugün bu var efendim. Allah herkeslerin evine bereket ve bolluk versin.
 














Bugün Demetevler bölgesinde gezeceğim. Kitapyurdu'nun temsilciliğine gidip Jose SARAMAGO hediye kitabımı teslim almam gerekiyor. Hediyelere bayılırım. Hele bir de hediye bir kitapsa...
 

Demetevler'deyim. Burası Angara'nın sevdiğim noktalarından bana en yakın olanıdır. Şimdi bir kahve dükkanı buldum. Oturdum. Umarım kahvesi güzeldir.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



Hediye kitabım evimde... A1d9e6334ad83d1c0040b35c2966875f

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst