Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 335,279


Bu sıralar karavanda kahve içmek favori karavan eğlencem. Karavanda üçü biraradalarım var. onlardan içiyorum. Bizim için ekonomik koşullar çok zorluyor. Yakıt çok pahalı, Çevredeki gezilecek yerlere mesafeler uzun. Mecburen tatillerde bari istediğimiz güzel yerlerde olabilmek için hazırlık yapıyoruz. Karavanla tek yapabildiğimiz arada sırada içinde kahve içmek oluyor. Ama olsun ben bunu da aşarım. Gerekirse hiç bir yere gitmeden de içinde kahve içerek mutlu olmayı yinede başaracak gücü kendimde buluyorum. Bakalım daha ne kadar fakirleşeceğiz? Merak içerisindeyim.
 

Garip'in altında kaporta masrafı vardı. Üç bine zor elimden çıkardım. Aynı modeller şimdi 17-18'e satılıyor. Garip'i bir sanayiciye ucuz yoldan vermiştim. Aman yaptıracak birine gitsin diye. Bir de bütün sorunlarını alan kişi biliyordu diye. Ara sıra Garip'imi özlüyor, onun yokluğunu hissediyorum. Garip'im birkaç yıl bana çekicilik de yaptı ve iyi bir çekici olabileceğini benim nezlimde kanıtladı. Yolun açık olsun Garip'im ya da sana yeni sahibin ne diyorsa artık...
 

Arkadaşlar,
Biz Avrupa ile yaşayış ve kültür (Bireysel özgürlükler vs.) açısından çok büyük farklılıklar gösteriyoruz. Bütün bunlara ek olarak bir de ekonomik nedenler biniyor. Bizim ne yapıp yapamadığımızı düşünürken bizim şartlarımızı lütfen göz önüne alınız. Bu ülkede yaşam hakkaten zor. Emeklilerin görebildiği tek tatil cami avlularındaki banklar, çocuk parkları ve bazı park bahçeler... Malesef böyle...
 













Atelaj min


Çekici aracım Güçlü, Rampaları cengaver gibi üçüncü viteste çıkar...
 

Not: 1500cc Atmosferik LPG'li Garip'imle senelerce rampaları 2 ile çıktım. 2 ile rampa çıkmak yolculuklarınızı uzatır ve sıkıcı hale getirir. Fakat dünyanın sonu değildir. Ancak aracınız normal eğimdeki (%7-12) rampalar için 1 istiyorsa o aracı mutlaka değiştirmelisiniz. İkinci bir konu da uzun bir rampayı yaz sıcağında birle çıkmak için mutlaka ekstra fan donanımı taktırmanız iyi olacaktır.
Eğer muktedir bir çekicideyseniz 1. vitesi sadece olağanüstü durumlarda kullanıyor olmalısınızdır. Bu benim görüşümdür.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst