Portatif Tuvaletin Boşaltım Zamanı Nasıl Uzatılabilir ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Doğrucu Davut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,071
Turistik bölgelerdeki beş yıldızlı otellerde karavan kamp alanı yapılması sağlanmalıdır. Marinalarda karavanlar için bir bölüm ayrılması mecburiyet hâline getirilmelidir.
Sn. Çulhaoğlu’nun bu önerisinin Avrupa’da bile karşılığı yok.
Korkutucu olmaktan öte bir etkisi olmamalı. Dileklerimizde gerçekçi olmalıyız.
Şu eski % 220 ÖTV’nin de konum gerekçesini bilmek lazım. Hatırladığım kadarıyla Teoman bey tahmininden bahsetmişti.

“16'ncı maddenin yürürlüğü girmesiyle büyükşehirlerin valilik ve belediye başkanlıklarına, tarihî ve turistik il valilikleri ile belediye başkanlıklarına ve kaymakamlıklarına karavan kamp yeri yapılması hakkında genelge tekrar yazılı hatırlatılmalıdır” cümlesinde sözü geçen genelgeye internetten nasıl ulaşabilirim ?

Alp bey seneler önce girdiğim Facebook’tan bir hafta sonra apar topar çıkmıştım. Çıkış o çıkış. Fakat dediklerinizin doğru olduğunu sıklıkla duyuyorum.
 
Son düzenleme:

Etiketler
Sayın Çulhaoğlu’nun konuyu mecliste dile getirmesi önemli.

Yalnız kamping konusunda bir konuya daha fazla odaklanmakta yarar var. Kampingler insanlar için önemli bir dinlenme yeri, özellikle çok çocuklu ailelerin ödeyebilecekleri bir tatil geçirme yeri. Çok cocuklu ailelerde anneler ve babaların dinlenebileceği, çocuklarında oynayabileceği bir ortamı kampinglerde bulmak mümkün.

Camping mit Kindern in Bayern » Campingplätze | PiNCAMP by ADAC

Almanya’da 2019 yılında kampinglerde 35,8 milyon geceleme olmuṣ. Bu sayının Türkiye’de ilerde daha yüksek olabileceğini düṣünüyorum.

Zorunlu trafik sigortası konusunda forumda da biraz fazla karavan konusuna odaklanıyoruz.

Türkiye’de zorunlu trafik sigortası sadece karavanlar için değil, sürücüler ve diğer araçlar için de adil olmayan bir sistem üzerine kurulu.

Kaza yapma riski araçların üretiliṣ amacına büyük ölçüde bağlı değil. Otomobiller için de de kaza riski farklı araçlar var. Bu nedenle sürücülerde olduğu gibi kaza riski fazla olan araçlarında sigortası yüksek olmalı. Tabii ki tersini de düṣünerek.

Ayrıca hasarsızlık indirimi araç değiṣtiğinde de geçerli olmalı.

Adil olmayan sigorta sistemini dile getirince daha büyük bir kitle söyleneni dinleyecektir.

Bir diğer önemli nokta hepimizin yapabileceği bir etkinlik. Araç sigortaları konusunda basında çıkan her yazıya bizden yüzlerce yorum gitmeli.

Aṣağıdaki linkteki derneğin ilk üyelerinden birisiyim. Dernek üyeleri olarak gazetelere yorum yazarak Almanya’da iṣyeri emekliliğini yılda 300 € artırdık. Merkel önce karṣı çıktı ama sonra bakanları kendisini ikna etti.

Gazeteciler yorum bakımından çok hassas. Çok yorum gelen konulara odaklanıyorlar.

Direktversicherungsgeschädigte e.V. › Stopp der Mehrfachverbeitragung
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,423
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst