Projemiz Kuaförbüs, Önerileriniz Ve Yorumlarınızı Bekliyorum. (sizce Nasıl Olur???)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kmldlk3838 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,016

kmldlk3838

Yeni Üye
Mesajlar
9
Tepkime Puanı
6
Herkese slmlar , araç değişikliğinden dolayı konuyu tekrar açtım , çocukluktan buyana yaklaşık 25 yıllık bir hayalimin ilk adımı için bismillah dedik inş . Bizimkisi bir proje esasında (kuaförbüs ) eşim ve ben bayankuaförüyüz, işimizi ve yaşam alanımızı birleştirip kuaför şeklinde bir karavan ile Türkiye turu planımız var nasip olur ise , bu süreçte öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar.
 

Etiketler
Neden olmasın çok mantıklı. Karavan hayatı yaşayıp kahve satanlar, kolye vs satanlar var.. yani hem karavan hayatı yaşayıp hem de maddi kazanç işini çözmek mantıklı...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Karavanda yaşamak ve karavanda para kazanma fikri her zaman ilgimi çeken bir fikir. Bayan Kuaförü fikrinde öncelikle tabii ki bu işi yapabilmeniz için gerekli yasal koşullar karşınıza çıkacaktır. Bunlar aşılırsa bu sefer de insanların genelde kuaförlerini değiştirmemek istemesi problem olabilir. Gezici bir kuaföre güven konusunun sağlanıp sağlanamaması önünüze gelecek bir problem olabilir diye düşünüyorum. Yine de kuaförlük becerisi önemli bir altın bilezik ve gezerek çalışmak isteyen insanların böyle bir girişimde bulunması mantıklı bence. Umarım girişiminiz gerçekten başarılı da olur.
 

Salgın başladığından beri berbere gitmiyorum. Gitme şartlarım şunlar : Tek koltuk olacak , berber maske takacak, bizden başka kimse olmayacak ve mümkünse açık hava veya havadar bir yer olacak. Böyle bir mekan bulana kadar da berbere gitmeyeceğim.
 

İyi akşamlar ,

Bu gün vergi dairesi ve ruhsat için ziyaretlerimizi yaptık, tahmin ettiğimiz gibi devletimiz vergiye gelince tabiki gezici vergi levhanızı veririz dedi, ruhsat konusunda ise imarsız oluşumlara ruhsat verilmediğini ve bu işi ilimiz sınırlarında yapamacağımızı
söyledi belediyemiz. Önce ufak bir moral bozukluğu yaşadık fakat , vergimizi ödedikten sonra ruhsatın bizi bağlamadığını düşünüyorum ; çünki biz sabit değiliz gezici hizmet veriyoruz , diyelim ki ruhsat verdi , ben gezdiğim her ilin belediyesinden ruhsat mı alıcam , o zaman araç içinde hiç kimse ticaret yapmayacak. Konu hakkında izlemem gereken bir yönetmelik veya bilgisi olnların yardımını rica ederim . syg...
 



almanya bizi kiskanmasin da naapsin 😂😂😂😂😂

buyuk gecmis olsun iyi bir proje ile baslamis ve ilk golu yemissiniz. aramiza hos geldiniz, yakinda bir simulasyonda yasadiginiza inanacaksiniz
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst