Satilik 2005 Rav4 2.0 Benzin/lpg

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrekaplan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,745

emrekaplan

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Merhabalar herkese iyi forumlar öncelikle. Başlıktan anlaşılacağı üzere aracımı satıyorum. Daha önce 96 modelini düşünüyordum gezenbilirden üyelerin yorumlarını falan dikkatle okudum ve baya kafama yatmıştı ancak gidip 2005 ini almıştım :smiley: Şimdi de satmaya karar verdim ve burada paylaşmak istedim belki ilgilenen olur diye. Araç marka model başlıkta belirttim zaten gelelim diğer merak edilenlere. Km 345xxx , siyah renk, bel altı boyalı, kaput sök tak orjinal, tavan orjinal, 22000 tramer. Genel olarak bilgiler bu şekilde. Araç otomatik vites kusursuz şanzıman. Adana’da şehir içi olarak kullandım arazide kullanmadım. Şase direkler yağ kaçağı vs vs hiç bir oynama yok, al bin git diyebileceğim bir araba. Bilenler biliyor zaten bilmeyenler kısa çaplı araştırma yapabilir forumda, geniş görüş açısıyla yüksek sürüş zevki sunan bir araç. Hem şehir hem hafif arazi şartlarına uygun ve yakıtı normal 1.6 araçlarla aynı. Model yükseltmek için satıyorum ve mümkünse yine rav4 tercih edeceğim ciddi manada araçtan memnunum.Ekstra merak edilen şeyler varsa ilgilenenler yazabilir. İyi günler
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst