Sende Kendi Karavanini Yapabilirsin

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokaco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,636

Selamlar
Bu sefer sizlere bizim motokaravan dunyasina giris araciminizin hizlandirilmis bir videosunu hazirladim. 2 aylik sureci 6dakikaya sigdirmaya calistim.
Bu arac benim karavan kiralamak mi yoksa satin almak sorusuna cevabim niteliginde. Cunku 2-3 haftalik kiralama fiyatina kendime bu araci yapip en basit yoldan ve para kayibi olmadan denemis olduk. Iyikide yapmissiz su an ikinci aracimi yaptim ve videodaki ilk aracimdan edindigim tum bilgileri ve duzeltmeleri , tecrubeleri duzenliyerek yaptim.
Video: https://youtu.be/7Wm2Yzd0Mbc
 


Biraz geriden geliyorda olsa aracain boyanis asamalari ile ilgili bir kac foto paylasmak istedim. Her nekadar cikan sonuc guzel olsada ufak tefek boyaci hatalari mevcut. Detaylara takinli biri olarak canimi sikan kucuk detaylar.
20190304 164147 COLLAGE


20190715 131748
20190715 131737
20190715 131450
20190717 113544
20190717 113551
 





Selamlar korona filan dinlemedik yine tatile ciktik, Hollanda da yasadigimiz icin buradaki hukumetin guvenli adi altinda onerdigi ulkelerde gezerek ve biraz daha aracimiza kapali ve temiz yerleri secerek bu seneki maceramizi yapiyoruz.
ilk hedefimiz italya nin kuzey bolgesindeki Lignano ya gitmekti. 2 sene evvel yanindan gecip cok begendigimiz bir kamp alanina gittik. Oranin duzenin ve temizligini sundugu hizmetleri ve karsiliginda sordugu para miktarini anlattigim bir video hazirladim.
Amacim turkiyedeki kamp ve kampcilik hizmeti veren firmalara ornek olmasiydi. Izleyip paylasir destek olursaniz insallah Turkiye de de bu tip temiz ve guzel yerlere ulasacagiz,
Video: https://youtu.be/kTybbC0Dwrc
 










Yeniden selamlar gezebilir dostlarım. Yine yeni bir video hazırladım eminim bir çok transporter T5 T6 kullanıcısı trafaindan bilinen park sensörü problemi olayına çözüm olabilecek. Geri görüş açısından çok önemli bulduğum park sensörü özellikle uzun transporterlarda çok kullanışlı oluyor.
Video: https://youtu.be/O-UKsY8k9MU
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,423
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst