Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 526,423
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Gültekin arkadaşım...Gezenbilir Off_Road Yönetim bölümünde yıldızlama konusu ele alınmıştır..ve son şeklini almıştır...Yönetimde bulunan arkadaşlarla beraber muhtemelen bayram sonrası oylayıp bu sayfaya aktaracağız...

Gezinin zorluk derecesine göre 4 yıldıza ayırdığımızı şimdilik söyleyebilirim...
Bunun haricinde de Gezilerde faydalı olacağına inandığımız..Konvoy Kuralları vb. gibi faydalı bir dizi kural hazırlanmakkadır..

Aşağı yukarı herkesin bildiği ve yeni gelenlerede aktarılması gereken bu faydalı bilgiler son şeklini aldığı zaman burada paylaşılacaktır..
 

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

O Explorer ın sahibi bizim evin hemen aşağısında :smiley: yoksa sende mi Zköyde oturuyosun hocam?

parodi' Alıntı:
benim arabanın aynısından zekeriyaköyde var bitane orman yolunda bazen onunla karşılaşıyorum hemde tam aynısı (çok yokya) diyorum acaba başkasının arabasını kullanıyorum başkasıda benimkinimi diye hatta birkere baya heyecanlandım çaldılarmı benim arabayı diye. ;D ;D ;D ;D ;D çok güldüm buna pek bişeyde yok ama ;D ;D ;D
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

yok mert bizim iş yaptığımız evlerden biri orda hafatada 1-2 gün oraya gidiyorum.
 


Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

parodi' Alıntı:
selam orkun ben biraz cjlerden ürktüm yahu bu uğraştırma meselesinden ve pajeroya meyil ettim gerçi cjnin asil duruşu arazideki vakur ilerleyişi herzaman beni etkilemeye devam edicek lakin senin ve diğer pek muhterem cj severler kadar arkasında durup sarıp sarmalayabilir gerekli ihtimamı gösterebilirmiyiz onu bilemiyorum.

Valla Fatih, hep diyorum CJ şans meselesi... mesela Ati'de satılıkta bitane CJ-5 vardı araba orjinal 100.000km civarında elektrik idaresinden çıkmaydı...ip gibi gidiyodu yolda.... Benim araba jandarma emeklisi kaç binde Allah bilir... ama civataları sıkıp sıkıp yola devam ediyoruz :smiley: CJ Gönül işi..... Pajero iyi arabadır ama Yuksel'e sormak lazım.... Hangi noktada eksikliğini hissetti ve XJ'e geçti diye...
 



Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Orkun nasıl olur yaa..kaç model cj-5 100.000 km.orjinal ?..Benim 1 yaşındaki bile 30 oldu :smiley:
Bence askeriyede kullanılanlar, yani satmayı düşünmedikleri cj ler çok bakımlıdırlar diye düşünüyorum, yanılıyormuyum..
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Tüm Gezenbilir Ailesinin Ramazan Bayramını Kutlarım....
Daha nice böyle Bayramlara birlikte kavuşmak dileği ile...
 


Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Tüm Türk ve islam aleminin ayrıca gezenbilir ailesinin ramazan bayramı mübarek olsun.
 





Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

yüksel sadece offroad için kısa pajero(93 kasa ve üstü) düşünüyoruz. benim ekibimden bir arkadaşımla ortak yapıcaz onunda uzun 90 kasa pajerosu var bende explorer'ı binek olarak kullanıcam gerçi bazı gezilere özellikle kartepeye explorerla gidicem onu kullanmak büyük zevk karda.şimdi ticari borçalarımın bitmesini bekliyorum ocak gibi harekete geçicez ben acıkçası hedefi çok büyüttüm ekspedisyon ve keşif gezileri düzenleyip(offroad ekseninde) film yapmak niyetindeyim ileride (4-5 yıl gibi ki offroad ancak böyle hayatıma tam olarak girebilir) ama bu offroad işini iyice öğrenmem lazım sizlerle bir araya geldiğimde fikirlerinizi alıcam şimdilik ütopya olan kafamdaki fikirler gezenbilir offroad gurubu ile şekillenecek mesela mustafa abinin önemli bir tespiti var bu gezilere sosyal içerik kazandırılıması ile ilgili düşündüğüm tüm projelerde bunu ilke edinicem.(guru gibi bir duruşu var mustafa abinin ::smiley: ).yapacağımız araçta lisanslı telsizden gps'e tripmetreden özel güvenlik önlemlerine kadar herşey olacak offroad'a dair tabi zamanla ::smiley:
 



Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

buda ben
DSC00089


DSC00096
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,410
Mesajlar
1,517,694
Kayıtlı Üye Sayımız
172,066
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst