Series 3 İdame/parça Durumu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Zifir00 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,545

Zifir00

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
1
Öncelikle herkese merhabalar. Uzun araştırmalar sonucu LR Series III sahibi olmaya karar verir gibiyim.
Antalya'da yaşamaktayım ve internetten bir tane LR Series III buldum. Henüz gidip görme şansım olmadı fakat gitmeden önce özellikle bakmam gereken, dikkat etmem gereken şeyleri sizlere sormak istedim. Genel olarak bana bilgi verebilir misiniz ? Söylendiğine göre motorunda, yürüründe, arazi vitesinde sorun yokmuş fakat yine de gidip baktığımda her şey netleşecek tabii ki.

Bir de parça sıkıntısı olup olmadığını merak ediyorum. Eski vosvoscuyum ve vosvosların her şeyini bulabiliyordum. Bu araç için parça maliyetleri, parça bulma durumu nasıldır ?

-Almayı düşündüğüm araç 76 model Benzin ve LPG'li.

Şimdiden teşekkür ediyorum bilgiler için.
 

Etiketler



merhaba bu araç series değil yani en azından daha önceleri öğleymiş ancak şimdiler de defender 90 kasaya çevirmeye çalışmışlar ama series değil artık orjinal pek bir yeri kalmamış ne yazıkkı uzak durmak faydalı olur daha orjinal araçlara bakmanızı öneririm yada hiç bakmamanızı tavsıye ederim bu araçları restöre etmek için yüksek meblalar harcamak gerekir parçaları mekanık bulunabilir ancak kozmetik her satıcıda mevcut değil ve yurt dışından gelmesi sancılı motor şanzıman birşekilde hallediliyor ancak diyer kısımlar kısıtlı satıcı ve yuksek malzeme fiyatları sterlin üzerinden hesaplanmakta düzgün bir series 25 bin civari edebilir ama bundan sonrası fantazı olur bu dediğim fiyat aracın bütün parçaları üzerinde ise mümkün yoksa 10 bine alsanda anca garajda yatar birde usta bulmadan bu tip araçlara girmemek lazım her yerini sökebilsen de sonunda motor ve sanzımandan anlamıyorsan elin mahkum ustaya gideceksın ve her usta malesef bu usta anlamıyor ve bakmıyor ve bu araçlardan birine binip bir yarım saaat test etmeden alınmamalı size uygun olmayabilir yada parça sıkıntısı olmayan ve sizi daha az üzecek defender bakabilirsiniz land roverler hep aynı kapıya çıkar edindiğim nacızhane iyi kötü deneyimlerden çıkarttığım sonuçlar bunlar şuan piyasada elle tutulur derecede orjinal series mevcut değil zamanla olabilir ama bedenin sağlığı ve ruhun huzuru için başka alternatıfleri bakmanızı tavsiye ediyorum sevgiler saygılar
 



bu arada sitedeki araç bmc üretimi sol söför koltugunda üretim plakası mevcut ingiliz montaj değil ama en azından plakası yerinde :smiley:
 

Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. Kozmetik çok dert değil benim için. Antalya'da kullanacağım. Sorunsuz yürüsün yeter benim için. Ustam da var. Bu aracın motor mekaniğinde hiçbir sorun yoksa yine de uzak durmak gerekir mi ?
 

land roverlerin sorunsuz yürüyenini daha görmedim 5 yaşında çocuktan farksıdır hepsi sürekli ilgi alaka be bakım ister mutlaka elin anahtar tutmalı her fırsatta ve sorunda ustaya gidemessin ustayada yazık erken emekli olmasın başka markalarda şansını denemeni tavsiye derim sana emeğini ve paranı daha iyi değerlendireceğini düşünüyorum bu doğrultuda ve evet uzak durmak gerekir.

illaki land olacaksa sana bol şans dilerim ihtiyacı olacak.
 

Eski vosvoscuyum, ya vosvosa döneceğim ya da böyle bir araç alacağım. Bakalım ben biraz daha araştırayım teşekkürler bilgiler için.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,436
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst