Ses Yalıtımı Nedir?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan soundakustik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,876

soundakustik

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
1

Ses Yalıtımı Uygulanan Alanlar Hangileridir?​

Türkiye’de Ses Yalıtım ve Ses İzolasyonu konularında alanlarında deneyimli, profesyonel eğitim ve teknik alt yapısı ile seçkin müşterilerine farklı ve kaliteli hizmet verme yönünde yola çıkarak, Sound Akustik çalışmalarını sürdürmektedir.
Temel ilkemiz hedefe kaliteli ve süratli bir şekilde ulaşarak mutlak müşteri memnuniyeti yaratmak ve sınırsız hizmet anlayışını kalıcı bir işbirliği ile sürdürmektir.

Hacim Ses Akustiği

Hacim akustiği, duysal etkinliğin birinci derecede önem arz ettiği kongre, konser salonları, konferans salonları ile işitselliğin ve görselliğin bir arada olduğu etkinliğin bulunduğu opera, tiyatro, sinema salonu gibi yapılarda, kaynağından çıkan seslerin bu hacimdeki dinleyicilere nitelik ve kalite açısından en uygun biçimde iletilmesini sağlayan akustik dalıdır
 


.
Marka karavan üreticilerinin karavanda ses yalıtımını anlamsız görmelerinin gayet mantiki ve haklı sebepleri var.

* Sürücü ve diğer bölümlerin bol pencereli yani ses geçiren yapısı.
* Isı izolasyonun mutlak olmasa da yeterli akustik özelliği.

Bu kuyuya bu fantezi taşını kimin attığını çok merak ediyorum.


Bizde pencerelerini orjinal bıraktığı minibüs ve otobüslerine ısı izolasyonundan önce, itina ile ses izolasyonu yaptığını sananlar var.
Bir ara da 100 litrelik su depolarına dalgakıran modası çıkmıştı.
 
Son düzenleme:


Açıkta sac bırakmayınca titreşim azalacaktır ama ne kadar fark eder? Harcanacak paraya değer mi?Bence karasörde ki boşlukları eski gazete kağıtlarını teperek doldursak hem geri dönüşüm olur hem de daha çok iş görür.
 




Yutubda takip ettiğim bir 302 otobüsü karavana çevirme macerası var. Bir sürü parasını aldılar izalosyon için, otobüsün her yeri cam.

Rotasız Baran'ın gazlaması ile aldı kız. Takip ediyordum arada bir. Aracın sac kısmı çürük çıkıp ustaları yarı yolda bırakıp kaçmıştı.

Bu arada başlık spam. Spamı destekliyoruz spam candır :smiley:
 

.
Ben karavanlar için mi bu videolar çekiliyor, yoksa video çekmek için mi bu karavanlar yapılıyor anlamış değilim.
Sonuçta bir selfiedir gidiyor vesselam.

Şimdi lafı bir de foruma getirip başıma iş açmayayım..😋
 
Son düzenleme:


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,770
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst