Sıfır 4x4 Tecrübesine Rağmen ...!

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harmful01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,309

harmful01

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Merhabalar,

Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Yardımlarınıza ve tecrübenize ihtiyacım var.

2011-2012 Model 2.8 CRD (EDIT: 200 BG) Liberty almak istiyorum. Eşim hafta içi işe gidip gelirken kullanacak.
yaklaşık 15-20 gün içerisinde de ailemize bir üye daha katılacak :smiley:. Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanılacak olması sebebi ile;
- Motor ömrü (bakımlı ve düzgün bir araç aldığımızı ve aynı prensiple bakımlarını ihmal etmediğimizi varsayarak soruyorum)
- Sürüş ve emniyet sistemleri ( İsofix olmadığını biliyorum bu araçlarda)
- Genel olarak avantaj ve dez avantajları v.s.
- Bagaj kapasitesi,

düşünüldüğünde ;

ilanlarda 125 bin TL /150 bin TL arası, yaklaşık 80-120.000 km 'de temiz görünen araçlar var. İyi bir kontrolden geçirildiği taktirde uygunsa bu araçlar alınabilir mi ?

En azından yeni çocuklu ve bir de labrador köpeği olan bir aileye uyar mı ?
Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Etiketler
2.5 dizel suv kullanıyorum (sorento) aynı marka değil ama şehir içi 13.5lt 100km yolda yakıyor. Yoğunluğa göre azalabir artabilir. Sizin araçta bundan aşahı yakmaz satıcılar az yakıyor diye yalan atıyorlar(0,75--90 kuruş) Binek araçlara göre yüksek anneanne dede zor biniyor ama bayan kullanıcı için daha güvenli
 

2.5 dizel suv kullanıyorum (sorento) aynı marka değil ama şehir içi 13.5lt 100km yolda yakıyor. Yoğunluğa göre azalabir artabilir. Sizin araçta bundan aşahı yakmaz satıcılar az yakıyor diye yalan atıyorlar(0,75--90 kuruş) Binek araçlara göre yüksek anneanne dede zor biniyor ama bayan kullanıcı için daha güvenli

Teşekkürler yanıt için tr100a.. Ama dediğiniz gibi Sorento ile çok farklı sanırım araçlar.
Yine de bilgiler için sağol.
 

2009 CRD Limited kullanıyorum. Şehir içinde en fazla 10.5 Litre, şehirler arasında ise 8,5 litre yakıyorum.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,778
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst