Sigorta Kampanyası.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgurgokalp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,202

ozgurgokalp

Ana Kamp
Mesajlar
34
Tepkime Puanı
42
Bir karavancı abimden duyduğum kadarıyla Quick Sigorta karavanların fiyat sorununun çözümünü bir kampanyayla desteklemiş. Abimin aktardığına göre fiyatı 1800 tl gibi bir fiyata indirmiş. Ben yaptırdığım 2018 Ağustos ayında 2870 tl ödedim. Kendim yaptırmadım, duyumum bu şekilde. Sigortasını yenileyeceklerin fiyat alıp doğruluğunu teyit edip paylaşması iyi olur. Daha önce paylaşılmamış olduğunu sanıyorum. Bilgilendirmek istedim.
 

Etiketler
Aşağıdaki tabloda görünen karavan sürücüsünün hasarsızlık prim oranı (basamak no) ile karavanın kayıtlı olduğu il aynı olan karavanların sigorta primlerini karşılaştırabiliriz.

Karavanımızın sigorta primlerini yazarken bu iki noktayı da bildirmekte fayda var.

Tablo 2
 
Son düzenleme:


15 gün önce aldığım motokaravanımın ayvalıkta yaptırdığım trafik sigortası 3070 tl.ödedim.binek arabamınkinden 5 kat fazla.mantıksız ve izahı mümkün olmayan bir şey.
 

15 gün önce aldığım motokaravanımın ayvalıkta yaptırdığım trafik sigortası 3070 tl.ödedim.binek arabamınkinden 5 kat fazla.mantıksız ve izahı mümkün olmayan bir şey.

Haklısınız bu farkın bir izahı yok.

Sorun hazine müsteşarlığının sigortalara gönderdiği bu tabloda. 2017 yılına ait bu tablodaki rakamlar her ay yükseliyor. Tabloda otomobiller için azami prim ile karavanlar (özel amaçlı araç) için önerilen azami prim arasındaki farkı izah etmek hakikaten mümkün değil.
Tablo 1


Aşağıda gördüğümüz tablodaki hasarsızlık basamağına göre sigorta primi azalabildiği gibi artabilirde.
Tablo 2
 
Son düzenleme:



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,747
Kayıtlı Üye Sayımız
172,069
Kaydolan Son Üyemiz
KorayG

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst