Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan terdogan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,419
Hayırlı olsun. Kolay gelsin. Fethiye emekli bir albay abimizle tanıştık. hanım o karavanı görünce işler değişti. Yakında herhalde biz de büyüteceğiz.
 

Etiketler
Selam arkadaslar....campervan içini CTP KAPLAMA ( polyester kaplama ) ile ilgili bilgisi olan varmı ??....cok dayanıklı ve uzun ömürlü olduğunu duydum...????
 


Kaplama yapmaya başladım. Araç artık karavana daha çok benzemeye başladı :smiley:
DSCN1437


DSCN1432
 

Uygulama sırasında çıkan gazlar için kansorejen diyor. Bu malzeme sürekli yaşanacak bir mekan için ne kadar uygun bilmiyorum
İlginize tesekkur....bende kansorejen tehlıkesını okudum....kaplama sırasında cok ıyı havalandırma olması maske ve eldıven takılmasını tavsıye edıyorlar....
 





maşallah cok hızlısınız sanki daha öncede yapmışsınız gibi geldi bana yeni karavanınız hayırlı uğurlu olsun harika gidiyorsunuz: Laughing:
 







Hayırlı olsun Süleyman bey güzel ve hızlı bir akış görüyorum , izolasyonda kullandığınız malzemeden biraz bahsedermisiniz. Birde tavan ve yan camları hangi marka kullanıyorsunuz. Yerli imalat mı ithalmı,tekrar kolay gelsin
 

İsmim Tunç :smiley:

İzolasyon malzemesini Ayazağada bir üreticiden aldım Bizofol diye bir malzeme 100M2 lik rulo olarak satılıyor. Firma sanırım Özerden diye bir firma.

Tavanda 3 adetFiamma 28x28 cm fanlı heki kullandım ( tavana 4 adet panel yerleştirince daha büyük kullanamadım)
Masanın yanında 90x45 dometic
mutfakta 50x45 dometic
yatak odasında ayak ve başucunda 21 x39 cm marin pencere mevcut Fiyat ve boyut nedeniyle bunları aldım ama teli ve perdesi yok çokta keyif almadım

İyi Akşamlar
Tunç
 




Sayın terdogan,

sizi en samimi duygularımla tebrik ediyorum çoğumuzun hayal ve isteklerini yerine getiriyorsunuz. Ve sağlıkla güzellikle kullanmalar dilerim.
sizden bir ricam olacak kullandığınız malzemeler hakkında bilgi ve temini konusunda yönlendirebilirseniz sevinirim.

Her şey gönlünüzce olsun.

büyük bir zevkle takip!!
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst